Saturday, July 9, 2011

Saya Nak Join Bloglist Nadia

salam semua..sebab hujung minggu entry bebas jadi
bui merajinkan diri join segmen..ngeh3
untuk segmen ni pulak,bui telah di tag oleh Azreen..tengkiuu laling *_*


bui nak tag,
 &

ok,beresss..
oooopsss..nyaris lupa..nak join klik SINI *_*

17 comments:

Cik Rose Cute said...

Cik Rose Nak join jugak hihihihi

Bui Junaidi said...

silakan Cik Rose..*_*

niena shopping2u said...

wahhh.. bui dah tukar display name ye hehe.. org pn nk tukar gk tpi tggu dlu hehe

Bui Junaidi said...

ha,ah..perasan jugak niena yer..hehe..nnt bui ader buat entry pasal tukar nama ni tp lom publish lagi..

niena shopping2u said...

mesti la perasan :D

Acik said...

macam seronok! nanti acik terjah!

Bui Junaidi said...

@Acik: terjah jgn x terjah..hehe

cik pip said...

terkejut pip ntgk nma lain :)
wah thanx bui sebb menag tag pip :P

kotak bulat said...

kb tak pernah ditag.. :(

cik pip said...

nnti pip tag KB..ngee~~:)

bui mcm mna nk buat box 'also mine' mcm bui wt?sbb blh ltk link n pic kcik and link..:)

Bui Junaidi said...

@cik pip: terkejut..?hehe,itu nama real bui..utk yg mcm also mine tu,pip tandakan icon,title,thumbnail dan date of last update..kalau nk tanda semua pun ok jugak..(cuba pip try dekat favourite sepit tu..

alif haris said...

err alif tgh malas nk join segmen .. hhuhu ..

sergeant keroro said...

hehe, rajin tol. tengah malas ni :P

Niena Pengembara Ilahi said...

dh sihat blum nie

Bui Junaidi said...

alif..byk segmen sekarang kan..kalau rs malas takyah paksa diri..*_*

sergeant..rajinlah jugak..hehe

niena..sudah dear..hehe..dh boleh berBW sampai lebam..*_*

Gelugoq said...

salam prkenalan, kembali singgah sini =)

cik pip said...

bui:thanx sgt sebb ajar pip..:)