Tuesday, July 26, 2011

Cara-Cara Menulis Surat Resign

korang buntu macam mana nak tulis surat resign
ni bui ada bagi contoh beberapa surat yang boleh korang jadikan panduan
(tu pun kalau korang sanggup kena pelangkung dengan bos..hihi..*_*)


cth #1


cth #2


cth #3


cth #4


jadi,macam mana..ada berani..hehe..*_*



29 comments:

saiazuan said...

haha trbaik contoh 3 tu :)

sHi Ma said...

contoh surat resign terbaik wok.. huhuhu...

Kakzakie said...

Mesti bos terus peluk-cium dan suruh keluar masa tu juga...

Siti Arfah said...

HAHA. Terbaikk cth ke 3 tu ! hehe

ajumohit said...

Entry ni buatkan Aju ketawa dpn pc, nak2 no 3 tu haha

C i k P i p i T e m b a m said...

kalau taktahu nk tulis apa kan . amek cth no4 tu . kakakaka

cikji said...

hahaha contoh surat yang terbaekkkk

Acik said...

no 3. You go, bloggers! :)

aanie said...

suka cth 3 tuuuu.....hahaha...

NOOR FATIN said...

uisy menakutkan. haha xberani nak tulis =p

syiela said...

hahahaha... suka yg no.3 .. tapi mmg tak brani nak apply dlm kehidupan

Bro ahmad said...

nak copy nak bagi kt bos hahaa terbaik hmm

cik pip said...

haha..kelakar giler..berani mati buat letter tu... :P

amni azmira said...

wakakaka..terbaek lar cik bui ^^

Wanie said...

haha..baik yang no satu tu..
tak payah cakap banyak..hihi

Idah said...

kalau SL laahh SL pilih yg pertama...so simple.

makdara TERdiva said...

paling tak mahir buat surat resign ni..walaupun ayat cuma 2-3 baris :D

sha my heart said...

Hahaha~

serius lucu

kotak bulat said...

yg last tu pling gempak..hehehhe :P

Anum said...

terbaik sis

❤ Kyu ツ said...

hahaha terbaik laaaa :))

Yumida said...

terbaik..yg last 2...hihi

salam ziarah..

alif haris said...

yg last skali tu dah jadi hantu eh? :D
hahahahah ..

Cho Cho said...

sist, mek mok makey contoh 4.haha.

cik aisha said...

sah2 kena pelangkung la ni...;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..cth yg terbaik.. ^_^

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ...tulis kat status fb boss je ..keh2


excellence!

[sutera kasih] said...

gambar paling last ya paling awesome haha

antar jak SMS gik cool :P

Amni said...

kamek la ingat mena2.. hahaha... ngenjen tak kak....=P