Thursday, October 13, 2011

Terima Kasih Follower 1022 Dan Nuffnang

alhamdulillah..sekali lagi syukur ke hadrat ilahi..malam tadi bui tengok akaun dekat Nuffnang,bertambah lagi 3 BE..menjadikan semuanya 6 BE tengah running..tengkiuu Nuffnang!!!..*_*..bagilah banyak2 lagi ea..hehehe

**************************************************************************


eh,entry hari ni bukan pasal BE sebenarnya
ni ha bui dah jumpa follower yang bui cari2
follower bertuah yang ke -1022 lah
tak ingat..sila rujuk entry INI

dan dengan ini secara rasminya



telah menyandang gelaran follower yang ke-1022 itu..tahniah bui ucapkan dan terima kasih banyak sebab sudi follow blog bui..dan sebagai balasan diatas kebaikan hati Cik Lady Bird follow bui nak bagi sedikit penghargaan..

cepat2 email kepada bui butiran berikut yer :-
NAMA PENUH
ALAMAT RUMAH
NO TELEFON
email bui :
 idzrarynproperty@gmail.com


**on9 guna berokband yang lembap macam sihputt..**

20 comments:

IntaNBerliaN said...

tahniah.. dah byk BE... :-)

ajumohit said...

tahniah buii. semakin byknya BE bui

rara pinkmafia said...

tahniahhhhh banyak nya BE running.untung laaaa.hehehe

LadyBird said...

Assalamualaikum kak Bui.. :)..

Tahniah kak kerana dapat banyak BE..

dan

Terima Kasih sangat2.. sepanjang lady menulis blog.. ni kali pertama lady dapat penghargaan macam ni.. Terima Kasih Kak..

Nanti Lady bagi alamat lady di emel akak.. :)

harrazdani said...

tahniah bui...kipidap...;)

Anum said...

tahniah buat sis
makin ramai peminat blog sis
hehe

Cik Rose Cute said...

bestnya....dapat hadiah la tue....hihihihi

♥ Elin ♥ said...

lepas nih mesti lagi banyk..

pelan2 kayuh eh... ;)

Amni said...

wah.. rami urang dapat BE kak.. kmk jak la sik pernah.. hee..

kmk dengar red mummy dapat almot 20k september ya tek.. wah!

sHi Ma said...

BE byk, bestnya.. huhu.. tahniah buat follower ke 1022 tu (",)

Bro ahmad said...

tahniah bui..all the best

sha my heart said...

Tahniah Sis Bui.

Wah, banyaknya BE, rezeki tu =)

AmirFX said...

Wasehh.. Banyak ya... BE kmk siktauk apa jadi.. Ada ka ndak benda ya lam blog kmk ka.. haha..

::NureeN:: said...

wah bertuahnya cik ladybird.. tahniah yer..

Nur farahiza said...

tahniah kak :) bestnye

sis92 said...

alo..sis kt sebelah beliau je , sobsob

Cik gigi kaca said...

wah...tahniah kak.=)

[sutera kasih] said...

byk BE kak..tahniah2 :)

ciK LyndaWawa said...

kompom 2210 bday kitak tok..hehehe..happy bday in advance ho.....=]

Mya said...

aww tahniah =D