Tuesday, October 18, 2011

Sambil Menyelam Sambil Minum Air

semalam (isnin) bui ambik cuti mengejut
sebab anak2 demam
yang lelaki tu hari jumaat dah tak datang ke sekolah
tapi jumaat tu hubby bui yang terpaksa ambik cuti

hari ahad tu pulak yang perempuan pulak batuk2 dan panas badan
dah di beri ubat tapi demam tak kebah jugak
terpaksalah bui ambik cuti semalam

yelah,takkan hubby lagi yang ambik cuti kan..hehe
kenalah bergilir2..bertolak ansur
tapi dalam pada tu bui fikir bagus jugak
boleh bui sambung tengok dvd Full House..*_*
(sambil menyelam sambil minum air)

jadi sambil2 jaga anak2,bui layanlah FH sampai habis
sedih jugak jalan cerita FH ni
dalam gila2 lakonan dia orang,ada part sedih tu
sampai meleleh2 air mata bui tengok

dan ending drama ni pulak..ngeee
memang best..heppiii ending..*_*
comel sangat si Rain tu
cam nak gigit2 jer..hahaha

dan alhamdulillah,anak2 dah beransur pulih
walaupun yang perempuan tu masih demam
tapi dah boleh pergi nursery pagi tadi

psttt : 
esok bui nak g KL..tapi khamis dah balik..sekejap jer..temankan adik..
alamat bersawanglah blog bui 2 hari..jangan rindu-rinduan yer..lalalala

16 comments:

sHi Ma said...

kak bui nk naik "belon" yek? KL kat mana?

Bui Junaidi said...

ha,ah..naik belon..hehe
duk hotel dekat area masjid jamek
senang nk ronda2..*_*

Amni said...

kannnn..... kamek pun sampe meleleh aek mata nangga FH ya kak.. tapi nektok dah sik sempat nak melayan cita korea kecuali cita korea kol 5 petang tv2.. hehe..

Anum said...

bestnya sis

harrazdani said...

tgk prison break lagiiii best woooo

Acik said...

hmmm ...
kat umah acikpun ramai yg dah mula batuk2 ... :(

suha said...

suha pun still batuk lagi. susah nak baik.

kak bui minat tengok cerita korea?? suha minat gila hee :)

[sutera kasih] said...

olatedah..sik sehat..kirim slm syg ngn ank ktk kak hehe kak bui, ktk diam kuching area cney?

Azhafizah[フィザ] said...

welcome to KL kak..aiyaa..xfree lah nak ke KL jumpe kak bui..naek belon ek kak..

LadyBird said...

semoga anak2 akak cepat sihat..
akak.. amalkanlah minum madu dan habbatus sauda..
leh kuatkan sistem keimunan badan..

AmirFX said...

Lom gik ktk nangga cita 1 litre op tears.. Kompom segelen besar aek mata jujuh...

Nur Zulaikha said...

akak...cite city hunter best..hehe..akk tgk taw..

budak penjara said...

haha..x abis2 lagi ke layan full house tu??


btw..ssh ke kak klu de ank ni??hehe..alamaknya lu org laki dh kwen nnti..msti xleh men bola dh kn..argghh..tidak..i x rela bola d ketepikan..haha

ArulchelseA said...

kalau smbil mnyelam minum air tkut tercekik air pulak..tk pun tersedak..hehe..

Syuxer said...

hahah sempat lagi melayan FH..hehhe citer tuh memang boleh test air mata heheh..semoga anak akak sembuh cepat2

Mya said...

wiwit melayan FH lg yer kak hihi