Thursday, October 6, 2011

Mesti Dia Orang Ni Rasa Hebat

korang fikir siapa..?
ni ha..anak2 bui dengan gaya pakai spek mata hitam
hehehe..


peace no war!!!
tahun depan dua,dua masuk sekolah
adiknya akan masuk Tadika Perpaduan
yang abangnya bui plan nak masukkan ke Smart Reader
tapi makk oiii..yuran nak masuk jer dah Rm1000+++
belum lagi bayar bulanan..

semput...huhu

tengoklah macammana
kalau ada rezeki nanti..

bukan apa nak sekolahkan dia kat situ
boleh jugak dia belajar bahasa inggeris
boleh jugak dia ajar mak nya ni nanti

mak nya ni bab cakap omputeh ni banyak failnya..hehe
tapi kalau dengar,bui faham..cuma nak cakap jer ada kebengapan sikit

pandai cakap yes,no jer..*_*

21 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe hensem..jom kta berbesannn!

Bui Junaidi said...

niena..kawen dulu..ada anak nnt bui htr rombongan..hehehe

Syuxer said...

hensem n cantik..:)..

smartreader tuh bapak mahal yurannya huhu..tak leh ke bayar ansur2 hehe

yui92 said...

smart2...

hehe sbb xda anak lg maka xtaw la pasal prasekolah ni.. taw taski je sbb masuk situ dulu =p

hakamah hamyadi said...

dah cukup hebat dah 2..hehehe....pinjam spek leh

::NureeN:: said...

comel 2 beradik ni.. betol ke kak bui nk msk smart reader rm1000+++ utk daftar.. anak nureen nk sgt g c2.. klau tanya ja mmg smart reader la jwpnyerr... mmm... ;)

Anum said...

comel2

Azhafizah[フィザ] said...

hebatlah tu pakai spek mata hitam macam spy 007..hehe..
ade rezeki bolehlah nak anta ke smart readers tu..untunglah skng mcm2 ade

Cik Rose Cute said...

Bergaya btul budak 2 orang nie hihihi...

nurul nadia nasir said...

hamboii kemain lgi anak2 kak bui yerr hihi comel mcm mak nyee :)

ct rahani said...

dua2 comel.. ank sy yg 1st pun sklh tahun dpn.. tgh survey2 tadika gak nih.. klu smart reader sini yuran masuk baru rm700++.. monthly rm200..

Bui Junaidi said...

ct..murahnya

kat kuching ni yuran pendaftaran rm1385..

bayar bulan pulak rm270

mahal kan..huhu

::NureeN:: said...

tq aka utk SR info.. elly baru 3thn nureen pon x pasti lg nk anto umur dia brapa.. tp ada yg suggest 4thn.. asben ckp 6thn kot.. tgk la cam ner kan..

AmirFX said...

Kiyutt jak sidak k spec kedak ya... :D

alif haris said...

wah wah .. hensem dan cantik anak2 k bui :)

Pn. Sheila said...

dah besar2 anak tu... tak lama lagi dpt menantu... hehehe....

sha my heart said...

Pergh, comel2 anak sis Bui. mcm parent diorang la.

Pelaburan utk anak2 kan.

Mya said...

woweeee comelnya! nape x letak gambar kak bui skali pakai shades heee =)

ciK LyndaWawa said...

wah..besar2 dah anak kitak ooo...=]

shida'R said...

ala comeinye sis biu..

smart reader..bagus kak masuk lah..bia masuk dr kecik..sng..

[sutera kasih] said...

comelnya nak kak bui hehe..kmk pun, mu dgr ya, fhmla..tp nk ckp ya sik pandey gilak hiho