Saturday, October 1, 2011

Jom Join Bloglist Ini Blog Bui


entry melekat..entry terbaru ada kat bawah..*_*


salam semua..sihat tak
harap korang semua sihat ok
kalau tak sihat cepat2 makan ubat

straight to the point..cehhh

bui nak buat bloglist baru untuk blog bui ni
bloglist yang dah sedia ada kalau nak join pun sangat dialu-alukan
sebab bui akan delete semua bloglist yang lama tu

kepada sesiapa yang sudi jadi bloglist bui caranya senang jer
1) letak tajuk seperti diatas
2) letak gambar seperti diatas
3) mesti lah ada link blog bui ni yer
4) bagi 1 sebab kenapa nak jadi bloglist bui
5) tinggalkan link entry pada ruangan komen entry ini
tu ajer..senangkan..kalau nak tag kawan pun boleh
tak tag pun tak jadi masalah
yang belum follow..mestilah follow dulu yer..*_*

kebaikan kalau jadi bloglist bui..nanti korang akan tau..
cehhhh..saspen lagi suprise..

bui dahului dengan ucapan ribuan terima kasih pada yang sudi join dan support bui
permohonan dibuka sekarang..dan akan ditutup pada
hari Jumaat 30.9.2011 jam 11:59 malam
permohonan lepas tu mungkin tidak akan dilayan..cehhh..ganas..hehe

DAH TUTUP

27 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..dah buat segmen..btw,yg stuffy2u kak bui bolehlah nak delete..hehe..yang sedia ade..terpulanglah pada akak ^_^

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html


dah join kak buii!hihi :)

harrazdani said...

huwwwaaa jgnlaaa delete yer..hahahah

apik pehe said...

suke la benda yang dah ada di depan mata...

harrazdani said...

kamek datang ni bui....

http://harrazdani.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Bui Junaidi said...

fiza..cuba bakat buat segmen..hehe

nadia..tengss dear

harraz..join lah cepat..hehe

apik..bgslah mcm tu

shida'R said...

shida join sis

http://duniakushida.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Munna said...

join

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blogger-bui.html

Qaseh Qistina said...

datang follow n join
http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

::NureeN:: said...

nureen join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

fana said...

fana join

http://www.fanaw.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Fathiah Hamim said...

saya join ehh

http://bloqkami.blogspot.com/2011/09/jom-join-ini-bloglist-bui.html

yui92 said...

joined =p

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/klik-untuk-join-ppp-haa-nak-join.html

*link pelik sikit tapi betul la link tu*

yui92 said...

oh klu sudi boleh la join segmen yui92 ni =p

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/09/aku-gila-follower-atau-aku-follower.html

abghani said...

i folow

Bui Junaidi said...

abghani..mekasih..follow jer ker..tak nak join segmen..?hehehe

mama airis said...

Salam..hai

mama Airis join *_*

http://nurairisqaisara.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Sheila Radzi said...

nak join gak..

http://sheilaradzi.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Juan said...

Join
http://vespa-lama.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

Pn. Sheila said...

salam kenal bui...new follower...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

masz86 said...

Hai... saya follow n join... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-ini-blog-bui.html

W a n a Eiskay said...

Wana Join!

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/09/jom-join-beloglist-bui.html

Cik Rose Cute said...

Dah tutup ke?..baru nak join...Sorry lambat bukak blog...busy hihihi

Bui Junaidi said...

cik rose..ha,ah dah tutup dah..
nnt bui buat segmen lagi,jgn lupa join..hehehehehe

Sakura said...

tuhla baru nak join... pasal baru dpt tau uhuk uhuk