Tuesday, October 25, 2011

Dapat BE Lagi Dan Line Internet Yang Sewel

salam semua..selamat hari selasa
syukur alhamdulillah,kesihatan bertambah baik hari ni
walaupun masih demam tapi tidaklah seteruk semalam
terima kasih Allah sebab mendemamkan bui..hehe
tu tandanya Allah sayangkan bui..*_*

bila bukak blog,otomatik bui jugak akan bukak Nuffnang
dan syukur sangat sebab walaupun tak berapa aktif 2,3 hari ni
Nuffnang sudi jugak bagi  3 BE lagi pada bui
terima kasih yer En.Nuffnang..hehe

bukti..takut korang kata bui kelentong..hehe

BE kali ni 3,3 nya adalah iklan NISSAN X-GEAR
siapa2 nak tahu lebih lanjut pasal produk nissan bolehlah klik SINI

bui jugak nak bagitau ni,line internet dekat sekolah sekarang
tengah sewel..sekejap ok,sekejap tak ok..
dah macam chipmore..kejap ada kejap tak ada
baru ada mood nak blogwalking,tiba2 internet pulak problem
geram+bengang betul..dahlah berokband bui kat rumah pun slow

slow pun sebab bil tertunggak sebulan..hihi
bila bil tertunggak,speed internet pun akan dikurangkan
sebab tu line jadi slow yang teramat..
tapi semalam bui dah setelkan pembayaran nya
harap2 lepas ni taklah slow macam siput lagi..

oopss..dah tahap membebel dah ni..
nak blogwalking lah,sementara line tengah ok..*_*

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.tahniah!!

Zana Adieyza said...

tahniah!! syoknya dapat banyak BE..

Bro ahmad said...

Tahniah bui..dapat BE huhuuu.

saje nak tanya ni.

nama blog ni unik tapi agak sukar nak dieja... susah jugak nak di ingat..panjang sangat,

kenapa tak bui.blogspot.com kan lebih mudah.

just pandangan bro je,

jgn marah ehh

cucu umie said...

tahniah kak bui..wah dpt 3be tu..hehe

nurul nadia nasir said...

wewwitt dpt BE lagii!bestnyaa kak buii :)

ajumohit said...

tahniah bui, wahh 3 be yg sama...

Bui Junaidi said...

bro..terima kasih atas pandangan Bro..bui pun ada niat nak tukar tp,nnt byk yg kena ubah..iklan nuffnang terpaksa buat baru..then,mana2 blog yg dh ada link bui mesti takleh bukak lagi nnt..sbb tu bui kekalkan jer..hehe

budak penjara said...

tiba2 teringat kt blog lama..blog lama dh berpuluh kot dpt wit..hehe

Diary oF Mine said...

bestnya dpt BE... hehe

harrazdani said...

alhamdulilah...terbaik ..nanti boleh belanja yer

IntaNBerliaN said...

okla tu dpt BE lg.. tahniah.. nanti mesti lg masyukkkk.. :-)

AmirFX said...

Livina - X ya nang kacak. Asa nak beli sebuah k koleksi...

NM02 said...

he'eh... baru teringat

dah lama tak bukak akaun nuffnang

terjah skang!

Wanie said...

aikkk..3 ketul BE same sume?tahniah!! :)

Kathy Tuah said...

banyak BE eh..tahniah ^^

Syuxer said...

perghh 3 tuh..mungkin 3 tuh semua posisi..tahniah kak..:)..rezeki semakin murah

Cik Rose Cute said...

Tahniah!!! Kat sini pun tenet slow jugak...mungkin hujan kot..

Azhafizah[フィザ] said...

congrate kak bui..murah rezeki dalam xsehat tu..cepat sembuh ye kak..tenet skang ni jap ok jap x..kann

shida'R said...

wahh untungnya sis :)

::NureeN:: said...

alhamdulillah.. rezqi ;)

♛ Dea Arematt ♛ said...

best eyh.. ap tips nya sis??..:P

LadyBird said...

tahniah kak..

p/s : lady lambat update sebab busy kot.. huhuhu.. kak bui.. takpe, take ur time.. :) kasihan akka kene postkan jauh2..

AmirFX said...

Ktk kenak tag.. SIla terjah blog kmk...

mselim3 said...

tahniah dapat earning nuffnang nie kan...hhehe orait janji bui berikan yang terbaik untuk nuffnang,..