Thursday, October 13, 2011

Gambar Duit Syiling Baru Malaysia

cuba korang layan gambar duit syiling Malaysia terbaru ni..cantikkan..?

Sulur Kacang
Bunga Melur
Orang Asli Motif
Destar Siga

bui baru tahu pasal duit syiling baru ni
(memang sangat ketinggalan ketapi kan..huhu..*_*)
apa2 pun kalau nak penerangan lebih lanjut,sila klik SINI

26 comments:

masz86 said...

kacak... kmk baruk tauk juak.. mun ktk x post, x mek tauk... mala jak kenak tinggal perauk...(kat kchg tok x da ketapi kak... perauk byk) hihihi

Niena Pengembara Ilahi said...

cantik :D

nina tatau pn

harrazdani said...

cam dinar laaa plak yang 50 sen tuu...

Bro ahmad said...

bro ada komplete set siri 1 dan siri 2 yang ini tahun depan siri 3

kumpul ikut tahun

Azhafizah[フィザ] said...

suke tang 50sen tu..hihi

IMANSHAH said...

bila nak kuar ni

Qaseh Qistina said...

alamak...baru tau jugak...

Anonymous said...

Wow..canteknya....bila nak keluarkan ni

Cik Rose Cute said...

Bui!...Cik rose ada semua duit syiling baru kat atas...menang contest hari tue...hihihi

Pn. Sheila said...

10sen tu orang asli motif macam tak kena jer.... ngeeee

Anum said...

cantik kan

Munna said...

mcm pelik pun ade...cntik lg syiling skrg huhu =P

abghani said...

cantek sungguh

~ yus ~ said...

memang cantik design duit syiling baru ni...

salam kenal ya..:)

[sutera kasih] said...

ngga duit pecah alu tringat bro ahmad hehe...

ciK LyndaWawa said...

kinek tok org x pake duit syiling..berat beg duit jak..huhu...k main renong2 adalah....mainan nak berlagu ya bah..

Ini Kisah Tia said...

cantik .. yang 50sen tu ada corak tepi2 ..

Ungu Violet said...

suka tengok duit 50sen..:)

nurul nadia nasir said...

cantikk!tulisan senget2 kann hihi ehh nape nadia pon bru tahu nehh

Kathy Tuah said...

mun ktk x up entri tok x kmk tauk pasal duit syiling baru tok..tedah kedirik..haha

diana said...

dah keluar ke belum...??
lawa jugak ye duit 5 kupang tu..

Bui Junaidi said...

diana..dh launching 26.7.2011 ari tu tapi utk koleksi jer

siapa nak beli pergi bank negara yg terdekat

leh beli dgn harga rm10 1 set

LadyBird said...

cantik... lady br je th satni.. time baca blog akak :D..

AmirFX said...

Kmk msh simpan duit syiling seringgit lamak..

Mya said...

cantik eh duit baru =)

IntaNBerliaN said...

cantik.. xpernah tgk real lagi duit ni