Friday, October 7, 2011

Belanjawan 2012

bagi kami berita gumbira ya PM yang baik hati..*_*
biasanya kalau pembentangan belanjawan pasti ada berita baik untuk rakyat kan..
dan semoga petang ini,ada berita terlebih baik untuk kita semua
sama-samalah kita berdoa,semoga apa yang kita harap-harapkan akan jadi kenyataan
(harapan gaji naik lah..hehehe)

kalau takpun,bonus 2 bulan gaji jadilah..
kalau bonus 2 bulan,bui dapat 4 bulan
sebab bonus hubby,bui yang punya jugak
hahaha..(bajet suami nak bagi..*_*)

tapi semua kakitangan kerajaan memang mengharapkan gaji naik kan
kalau tak,takkan ada pihak yang sanggup buat page dekat fesbuk
kalau tak caya cuba tengok entry NIENA ni..
 korang dah like tak..bui nak like jap lagi..hahaha

besok mesti banyak blogger update pasal pembentangan Belanjawan 2012 ni
tak sabarnya..jam 3 petang kan..
jom kita sama2 tunggu..*_*

niena cakap bui blogger sporting..tak percaya..klik SINI
terima kasih niena..malu-malu tekoyong bui baca..hehe
(masa tu blog bui kaler pepel lagi..)

dan sesiapa yang nak tahu lebih lanjut pasal belanjawan 2012 ni
klik laman web ni

15 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

petang ni sanggup pnteng keja ... hahaha, kejam kan

Bui Junaidi said...

bui pulak dgr radio jer..

Anum said...

anum x sabar nak dgr nie sis
harap2 ada yg mengembirakan

eintan nurfuzie said...

cik en x sabar nk tunggu kul 3...erm...ala..skit2 je cik bui...pelan2 blaja pasal blog..ni mesti cik bui x sabar2 nk header kan..hehehe...tgh otw buat untuk cikk bui ni

Bui Junaidi said...

anum..sama2 kita berdoa..

eintan..mestilah tak sabar..hehe
buat simpel2 jer k..tengs dear

nurul nadia nasir said...

tak sabar tunggu harga barang turun sikit ke kann hik3 kak bui memang sporting ponnn!hihi :p

::NureeN:: said...

mesti ramei yg menunggu kan ;)

abghani said...

ds najib...barang keperluan mahal lah skrg nie...kesian org berpendapatan rendah

diana said...

jangan risau..
mesti ada sesuatu untuk kakitangan kerajaan..
kita kan nak pilihanraya ni..
lalalala

NM02 said...

tak sabar nak tepuk meja beramai2

Bro ahmad said...

tak sabar tunggu bajet..harap2 berita gembira la kan hmmm

harrazdani said...

insyaallah bui...bui keje kat mana ni...link tu thanks kongsi

Acik said...

yeay .. bui nak belanja kwn2 blogger ... bui baik hati and sporting! :)

Bui Junaidi said...

harraz,bui kerja kat sekolah tp bukan chekgooo..hehe

acik..bodek yer..*_*

[sutera kasih] said...

hmmm...bajetla sgt kan hehe..tp bgsla..smua org suka