Monday, October 17, 2011

Drama Korea Full House Memang Best

Full House,drama korea yang popular pada tahun 2004
heroin Full House,Song Hye Kyo..cantik kan..jeles sekejap..*_*
Rain..*_*
hujung minggu ni tadi bui layan drama korea FULL HOUSE
sebab tu blog terpaksa diabaikan buat seketika

siapa yang dah pernah tengok mesti tahu yang drama ni memang best
walaupun bui tak habis tengok lagi (baru 5 episod)
tapi memang jalan cerita ni sangat menarik
dan best untuk ditonton..lagi2 kalau bersama orang tersayang

kalau sebelum ni bui tak minat sangat dengan Rain
lepas tengok drama FH ni terus jatuh chenta dengan dia
hehe..dengan muka yang kacak dan badan yang super tough
perempuan mana lah yang tak suka tengok kan..

tapi suka tengok jer..hati tetap pada hubby..(cover sikit)
dan di pagi isnin yang damai ni
jomlah kita layan OST Full House..


tak sabar nak tengok kesudahan drama ni
dan bui rasa mesti ramai yang dah tengok drama ni kan
jadi diam2 jer,jangan sibuk2 nak bagitau ending nya macam mana..hehe
*_*

25 comments:

sHi Ma said...

yelah kak bui, ramai org ckp best...tp shima tetap xpernah tgk.. huhuhu..

Yatie Awang said...

akak pun dah tengok, citer ni memang best, kelakar hahhaha

Syafiq said...

err. tak minat korea. kahkah :P

IntaNBerliaN said...

sy xtgk cerita korea.. tp dulu2 ms belajar pernahklah sbb membe2 kat asrama ramai suka cite korea.. hihii

eintan nurfuzie said...

cik en pun suka tgh full house ni

Cik Rose Cute said...

memang best cerita nie...masa cerita nie di tayangkan cik rose tak kahwin lagi....

masz86 said...

Wahh... lamak dah kmk x nangga crita korea... p crita tok nang best...

Amni said...

fav kmk kak.. tangga ulang kali pun sik lejuk.. cuteeeeeee.. suka gilak kmk..

Niena Pengembara Ilahi said...

dlu mmg gla ngan cite nie

Acik said...

halamak! x sempat nak layan ... :(

aisya said...

mun tengok sekali x cukup.. mok tengok berkali2 baru puas hati.. hehe

Nur Zulaikha said...

sy bg 5/5 bintang utk cite ni..markah penuh la kiranya..hehe..akk tgk kat mane?sy tgk kt ntv7 je..huk3..

Pn. Sheila said...

skang musim korea2 nie... sy xdan nak layan... tv brapa yer bui tak tau pun... hehehe....

faridah nazurah said...

rindu sangat2 nak tengok cerita nih. seriously comel gile dorang ni

Piweet said...

best citer ni.....Bui cuba tngok My Girl, lg best=)...klau cter lawan2 n romentik jgk piweet suggest IRIS...serius x rugi tngok...hehehe

[sutera kasih] said...

drama korea paling kmk minat..comel jak !!hehe

AmirFX said...

Sik pernah tangga gik cita tok...

ajumohit said...

Tak sempat nk layan bui heheh, budak2 ni pon dah cukup Koreanya hihi

budak penjara said...

citer ni ak dh khatam bnyk kli tau..haha..tapi x semestinya aku juga penggemar korean

Mya said...

princess diary pun best kak =)

sha my heart said...

Sha tak minat Rain, tinggi sangat. Haha~

Drama ni yg sha ckp dalam link di bawah ni:
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/09/layan-korean-drama.html

kira menjawab la pertanyaan sis ya :P

Azhafizah[フィザ] said...

ni citer favourite zaman diploma ni kak bui..hehe..secret garden pun best!

Azhafizah[フィザ] said...

ni citer favourite zaman diploma ni kak bui..hehe..secret garden pun best!

LadyBird said...

comel sgt2 hero ngn heroin die

syazwanizul said...

sama lah kita. dulu x minat Rain sgt. tp, bila tgk dia dlm Full House ni, terus tejatuh chenta. haha :D