Sunday, October 2, 2011

Senarai Bloglist Ini Blog Bui Yang Baru

setelah 3 hari bersegmen,Jom Join Bloglist Ini Blog Bui
akhirnya bui dah dapat bloglist yang dicari-cari

terima kasih yang tak terhingga sebab korang sudi join yer
semoga Allah akan membalas kebaikan hati korang..*_*

korang semua bui letak dalam satu group
tengok widget pada sidebar yang bertajuk
"Mereka Semua Sporting"
(bui akan letak hari isnin menggantikan bloglist yang lama)
bui dah letak malam ni tadi..*_*

bui letak tajuk tu sebab bui anggap korang sporting
sebab susah payah menyudikan diri buat entry untuk join segmen bui
yang seberapanya itu..
percayalah bui sangat2 menghargainya

insyallah..bui akan selalu datang jenguk korang nanti k
dan semoga persahabatan yang terjalin nanti berpanjangan hendaknya

dan semoga kita terus support sesama sendiri..sesama blogger..*_*

"Mereka Semua Sporting"
pesanan penaja : 
jangan lupa klik "Like" yer..sayang korang semua..*_*

7 comments:

shida'R said...

tq sis bui shida tsenarai..:)

Qaseh Qistina said...

wah..listed..tQ =)

eintan nurfuzie said...

dilistekan la..thnks sudi join pencarian cik en...ada update terbaru pasal pencarian 2
http://nurfuzie.blogspot.com/2011/10/pencarian-cik-en-dan-blog-cik-ensaya.html

mama airis said...

thanx..
http://nurairisqaisara.blogspot.com ada termasuk dlm list..selamat berkenalan semua..^_^

Bui Junaidi said...

sama2 semua..hehehe

Piweet said...

Alah bui...xsmpat nk masuk...x perasan pun bui nk cri bloglist baru...bloglist lm mcm mn???huhu

Bui Junaidi said...

piweet..takper,bui dh masukkan link piweet dlm bloglist bui yg satu lagi

kat sini
http://bloglistiniblogbui.blogspot.com/