Friday, October 7, 2011

Sumpah!!Teringin Gila Nak Pergi Negara Ni

banyak2 negara..negara ni yang bui paling ingin nak pergi
sebab tempatnya indah sangat..bersih lagi
(bajet macam pernah pergi..padahal tengok gambar jer..huhu)

semoga satu hari nanti impian bui ni jadi kenyataan
korang tolong lah doakan yer..amin..*_*

korang layan gambar,pastu teka negara mana,boleh..?
sapa berjaya teka,bui bagi hadiah..hehe



petang2 lepak ngan hubby sambil tengok anak2 main basikal..mesti best




macam mana..?cantikkan..
dah dapat teka negara mana tak..?

jangan lupa tengok Belanjawan 2012..pukul 4,bukan pukul 3..hehe

27 comments:

rara pinkmafia said...

kat mana ni sis?boleh buat list nk g bulan madu ni.hehehe

ajumohit said...

cantiknya bui, mmg tingin nk gi tmtp2 mcm ni, tenang je nmpk

Qaseh Qistina said...

cantik kt sini.em..adakah kt italy..? hehe

Bui Junaidi said...

rara..mmg sesuai kalau nk g honeymoon kat sini

aju..cantik kan..paling cantik didunia negara ni

qaseh..salah..hehe

CIK PARO! said...

teruja tengok pokok tu warna warni..
indahnye ciptaan tuhan..

Cik Rose Cute said...

Memang cantik...gambar yang kedua tue...pernah tengok Shah Rukh Khan Gan Kajol berlakon...Bui tengok tak movie tue??...Ai!...Bui suruh jawab kat mana? Cik Rose pulak tanya balik hihihi...

NM02 said...

klu dpt sampai situ, jgn luper FM free buat saya okesss


hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

teringin jugak nak pg..germany ke kak?tak dapat nak imagine kat ne..hehe

Bui Junaidi said...

nm02..insya allah..hehe

fiza..salah,bukan jerman

abah khalisha said...

Cantiknya!

masz86 said...

x tauk mek sini ya.... heheheh...
kmk tembak jak.. Austria...

nurul nadia nasir said...

uwaa cantiknya bunga warna warni tuhh hihi ni mesti kat koreaa kan kan?tak pon jepun? *men agak jer nehh

Niena Pengembara Ilahi said...

cantik... jom wat gathering kt sana hihihihihi

Yumida said...

suma kacak2 view sia..sa mok pg..

ktk kenal mahader hadenan ka bui?

Azhafizah[フィザ] said...

aiseh..dimanekan terdapat bangunan camni..rome ke?france ke..kak bui sile jawab..otak ni nak terkeluar da >.< xdpt jwpn

Hans said...

dkt venice ke?

kotak bulat said...

jom kita pegi sana kak bui..ehehe

SoLy SoLicious said...

teringin jugak nk pogi..huhuh

Syuxer said...

apakah negara ini france?

Fruto do Espírito said...

Excellent Blog!

I also leave the inavtation to visit me.
If you like part of the tree that is bearing fruit each day.


http://frutodoespirito9.blogspot.com/

http://discipulodecristo7.blogspot.com/

Stay in Peace!

***Lucy Araújo***

ArulchelseA said...

wow menarik ni..nak g jugak..

suha said...

cantikk.

suha teringin nak pergi korea. asyik layan cerita dari sana terus bercita nak pergi. huhu. insyaallah. :)

[sutera kasih] said...

cantiknya kak..cney tok> xtauk kmk ehhh hehe

IkhAnif said...

ala..tu kat subang jaya tukan..???..=_="

Mya said...

kat mane ni kak bui?

Diary oF Mine said...

d mana ni??? cantik.... kena tggu 10thun lagi baru leh g sana... huhu

Bui Junaidi said...

korang semua..

negara yang cantik ni adalah SWITZERLAND..*_*