Saturday, October 1, 2011

Berpeluh Jugak Buat Button Like Box Di Blog

gambar jer seksi..orangnya tak seksi
nnt bui akan tukar lagi gambar tu..*_*
hehe..tengok tajuk lawak tak
orang lain mesti cakap..ala kacang jer buat ni
tapi bui pulak..sampai berpeluh2..

walaupun berpeluh2..akhirnya bui berjaya jugak buat
jadi bui nak minta jasa baik korang
sudi2kanlah diri klik like yer

kalau tak sudi pun takper
dun worri..bui tak paksa

orite..tu ajer update sepintas langsung malam minggu ni
bagi yang dah hantar permohonan untuk jadi bloglist bui tu
esok bui akan update semuanya yer

dan pada hari isnin,bui akan letak korang semua
pada sidebar bui menggantikan bloglist yang lama

sekian..jangan lupa like tau..hahaha..

13 comments:

SoLy SoLicious said...

pergh..biru menggoda tu..teheee

kotak bulat said...

kb like..hehehe

Bui Junaidi said...

soly..gambar berangan jer tu..*_*

KB..tengss dear..kenapa blog KB tak leh bukak..KB private ker..?

AmirFX said...

Lamak jak kmk carik cney button ya.. Duhal kat sebelah sidebar.. Okeh.. KMk dah LIKE..

Bui Junaidi said...

amir..kmk pun tercarik2 sapa gaban propelar ya..haha..rupanya ktk..lawak2..

mekasih byk2..

Acik said...

heheheeee ...
dulu acik uwat pun berpeluh gak! :)

ArulchelseA said...

susah ek..ermm tk penah buat lagi..

[sutera kasih] said...

kmk yg keenam kak hehe

Bui Junaidi said...

acik..bui pun masih blur ni..*_*

arul..buat lah,confem berpeluh jugak

syaza..makseh..kmk dh like ktk juak

Ini Kisah Tia said...

heh . takpe kak .. sekurang2nya , ahkak da cuba dan berjaya kan ?? wee ~~ LIKE :)

shida'R said...

dah like sis bui :)

Azhafizah[フィザ] said...

eh..da tamat ke kak?ok kak bui..dah like >.<

Wanie said...

hehehe..dah like :) welcome to the club..heee

akak yg x join x dpt la nak dok dlm bloglist akak ye..sob3