Saturday, October 1, 2011

Jom Makan Rojak Yang Sedap

hujung minggu kalau tak bizi wajib pergi tempat ni
tempat apa tu..?tempat tambah lemak ler..hehe


rojak nya sedap hingga menjilat jari
tapi harga sedikit mahal
tapi takper,walaupun mahal namun berbaloi..*_*


jom jamu selera mata
kalau datang Kuching
pergilah ke Wisma Saberkas
cari kedai Stone Ice
hanya ada kat situ jer
tidak ada ditempat lain..


layannnn..

pemandangan depan kedai
tudung hitam tu adik bui..tukang belanja..hehehe
boleh pilih ikut citarasa sendiri
rojak yang dah siap
kita zooommm
hidangan sampingan
pilihan bui untuk basahkan tekak

sekian..*_*


13 comments:

anitaare said...

yummy sedapnya rojak tuuu..hai bilalah nak sampai kuching pulok

Fara E's said...

gler la , kecur air liur !

misshannajr said...

yummmyyy...sedap gila ni..takpa kena try buat sndri ni..takkan nak p kuching sbb nak mkn rojak yg sdp ni huhuhu..

ArulchelseA said...

jom makan rojak kat n9 pulak

nurul nadia nasir said...

arghhh sedapnyerr!tergugat iman nieeee hihi

AmirFX said...

Aaa... Terliur nangga ehhs... aaaaaaaaa....

Pn. Sheila said...

yumyum.... sedapnyer....:-)

man said...

belum pernah sampai lagi di bumi kenyalang...

abghani said...

sedopnyo rojak tu

shida'R said...

amboiii..sedapnya sis... ;)

Wanie said...

nak tnye akak ipar die tau x tmpt ni..heee

ASaDa RyutaRo said...

boleh di try tok. lom pernah gik coba makan kat siya.. act sik tauk pun ada kedey rojak nyaman dalam seberkas. hahaha..

Bui Junaidi said...

wanie..kak ipar duduk kuching ker..?

asada..ktk mesti ingat rojak swee kang jak paling nyaman di kuching nak..hehehe..g ktk tingkat 4