Saturday, October 29, 2011

Nak Tukar Ringtone Dan Wallpaper Tak?

entry super simpel mimpel..ngeeeee

ada sesiapa yang suka tukar2 ringtone ataupun wallpaper dekat henpon tak..?kalau korang suka bui nak kongsi satu laman web ni yang best kalau nak carik benda2 gini..jom terjah..*_*..macam2 ada..dan jangan lupa setting dulu henpon apa yang korang pakai yer...takut nanti takleh main/bukak dekat henpon pulak..


yang dah tahu,duduk diam2 orite..hehehe

10 comments:

kotak bulat said...

nak g try tgk la..hehhee

AmirFX said...

Kmk dok diam jak la.. haha..

Azhafizah[フィザ] said...

hee..fiza mmg download kt sini je..selalunyer fiza download tema phone..best kan

CintaKhadijah said...

ok2.sy duk diam.:P

nurul nadia nasir said...

macam menarik jerr !nak try tengok lahh hii

nurul nadia nasir said...

macam menarik jerr !nak try tengok lahh hii

Mya said...

saya pun selalu donlod kat sini kak bui:) best!

Cik Rose Cute said...

hihihi jarang layan phone2 nie...masa bujang dulu ya...

Nur Zulaikha said...

oh mister simple simple..hehe
sy sedut kat org je..hik3

Wanie said...

tempat feveret wanie mase dulu2..skang ni dah malas nak download dah..keke