Friday, September 30, 2011

Cik En..Bui Nak Header Satu


sebab blog bui takder header lagi
jadi dengan bersemangatnya bui join segmen anjuran cik en ni

manalah tau kot2 boleh dapat header baru
lagi pun header tuan blog kemain lawa lagi
jelesss..*_*

kalau boleh bui nak header yang simpel jer
warna mesti hijau
nak sama ngan blog lah katakan..hehehe

buat yang ala2 header cik en pun boleh..*_*
boleh tak cik en..???

nak join jugak klik SINI

6 comments:

Bro ahmad said...

cantiknya header dia..hebat semoga berjaya bui

diana said...

blog saya pun tak de header..
macam nak join la..

Acik said...

acik masih sayangkan header acik tp rasa cam nak join gak ah! :)

eintan nurfuzie said...

ala...ni semua anugeragh Allah...so cik en nak share la dengan semua..ehhehe

eintan nurfuzie said...

ada cik bui..jgn riso...otw...cik en akan uat satu persatu...masih de nktambah apa2 tuk masukkan dalam header 2

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/10/bui-cik-en-nak-bagi-header-satu.html
akhirnya siap