Thursday, September 29, 2011

Blog Tak Boleh Bukak

bui pelik dan musykil
blog bui tak dapat bukak ni
dengan erti kata lain tak dapat view

yang lagi peliknya
pergi ke dashboard boleh pulak
siap boleh buat entry ni lagi

tapi bila part view blog
keluar macam ni

THIS WEBPAGE IS NOT AVAILABLE
(bui nak letak gambar tp tak boleh)

apa kes..????

nak kata internet problem
buka facebook atau laman web lain dapat
aduhhh..fening betul lah

nak g skodeng blog korang pun tak boleh ni
huhu..sapa pakar tolong jelaskan boleh..?

harap2 tak lama lah problem ni
boleh stress dibuatnya jiwa dan raga ini
kalau blog problem...

10 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

jgn stress kak..kesilapan teknikal je tu..ni ok je boleh bukak.hii

Anonymous said...

hmmm... nina lagi dasat kak bui.. nk sign in blog takleh dh lama nie..... berhari2 sudah... hmmm... :(




sabo la yea... mmg camtu kekadang, angin dia dtg

PENULIS SENJA said...

LEH JE PON NIH

NM02 said...

mungkin masa kamu tgh bukak tu ada problem kot

cuba dan cuba lagi okesss

Amni said...

kamek arsa okey jak kak.. kadang2 blogspot nang ada angol sikit.. aritok dapat sik bukak>?

Bui Junaidi said...

fiza-hehe,sekarang dh boleh..tenet prob

penulis-boleh dh,nnt tak boleh lagi

nm02-tenet prob,kejap boleh,kejap tak boleh

amni-yalah..mun x blogspot angol,tenet problem..huhu

sabar ajer lah..*_*

syiela said...

hehehhe.. nasib pulih dah :)

aanie said...

ok je...boleh bukak ni....sabar ye..

ajumohit said...

Sib bek dah ok, klu tak serba x kena dibuatnya

Sufia Mahzan said...

A'a..pagi tadi Google dan sekelian kaum kerabatnya tak boleh buka..termasuklah blogger.com

Hangin je!