Thursday, September 29, 2011

Link Bagi Yang Minat Drama Korea

Winter Sonata..drama korea yang sangat popular dulu
siapa minat drama korea..?
sila angkat kaki dan tangan..hehe
hari ni bui terasa baik hati lebih sikit
(nak muntah g toilet..*_*)

sebab bui nak share dengan korang link bagi yang minat drama korea
mesti ramai minat drama korea kan..
almaklum,hero2 kacak dan tampan

heroin pulak cantik2 belaka..gebu2 lagi
selain tu,jalan cerita korea ni best2 tau
feeling habis masa menonton..*_*
(walaupun kadang2 ada unsur cerita indon..ooopsss..)

so,kalau tak der apa2 nak buat apa kata korang layan drama korea
ada jugak pekdah dari tidur atau tak buat apa2 kan
jom..klik sini..pilih link ikut citarasa sendiri..hehe
MYSOJU
KIMCHI DRAMA
KOREAN DRAMA
DRAMA CRAZY
setakat ni 4 link ni jer yang bui tau dan selalu bukak
pilih jer drama yang korang nak..confem ada
drama pilihan bui sekarang sudah pasti
NEW TALES OF GISAENG STORY

kalau nak tahu sebab apa bui minat NTOGS ni..try lah layan
confem korang pun akan terpikat
sekian..kamshamida..*_*

10 comments:

AYuNG said...

adoii...suma link kena block kat opis nih...parah2..

Azhafizah[フィザ] said...

maceh kak..selalunyer Mr A yg tgl download kan..fiza tggl tgk je ^_^

AmirFX said...

KMk dah stop nangga cita korea lok.. GIk layan anime time tok.. haha..

Aweyn said...

thank you bg link
sllu layan yg mysoju tu jeeeeeeeee

Anum said...

thanks bui
anum memang peminat drama korea

Fahmi Piruz said...

yeahh..NTOGS mmg terbaikk!!!!!!! ^_^

Sufia Mahzan said...

Takde aa minat sgt tapi WInter Sonata tu layanlah juga.

TQ Bui..boleh layan kalau tergerak nk tgk WS

Bui Junaidi said...

layan jgn tak layan..*_*

zahidahwahid said...

yea!! jumpa geng korea agik....heheheh....
new tales of gisaeng story panjang gilak...sik larat mok layan....

Anonymous said...

ada stu lg korg ley lyn cita korea....maaduu....hehehe