Saturday, September 17, 2011

Bila Terlalu Mengantuk

pernah tak situasi begini berlaku dekat korang..?
jangan sampai jadi macam ni yer..hehe
kalau dah mengantuk g tidur lam bilik
jangan tidur depan komputer/laptop nanti membahayakan kesihatan..(auta jer..*_*)

17 comments:

azeelia azman said...

huhu pernahh..berat jepp mata nak bukak. haha

ajumohit said...

Kt opis pas lunch mmg ngntuk giler hihihi

Bro ahmad said...

hahaa cutenya kucing ni semua..ingat bro sdalah masuk blog bui ni..perubahan besar.

Bui Junaidi said...

azeelia ~ kak bui pun pernah..hehe

aju ~ haha..sll jd kat kita kan..pas makan mesti rs nk tidur jer..

bro ~ kalau gmbr org lain kiut kot..hehe..sekali sekala buat perubahan bro..*_*

NOOR FATIN said...

selalu jugak la =p

Acik said...

kucing bijak tu ... kucing IT! HEHEHEEE ...

Azhafizah[フィザ] said...

bolehlah QiQi join dah group..tapi selalunye QiQi akan peluk tangan Fiza aklau die nak tido.heee

Siti Arfah said...

Hehe,, smstinye penah jd cm situasi kt ats neh. :)

sha my heart said...

jarang berlaku situasi mcm ni.

Sha kalau duk dpn lappy, mata jadi segar. ada jer ank explore.. haha~

sha my heart said...

*nak..

typo. hihi~

sha my heart said...

*nak..

typo. hihi~

TK said...

semestinya selalu berlaku... huhu~ ngah maen game boleh tertido, ngah tgk movie pun lei tertido, apalagi wat esengmen... haha!

Cik Rose Cute said...

cik rose cute tak pernah lagi....kalau keja dulu mungkin selalu kot....tue pun...dah mengantuk sangat2 hihihihi

Freaky said...

haha x pernah jadi mcm ni lagi. tp comel lak kucing mengantuk

alif haris said...

ish3.. comelnye mereka2 :)

Ini Kisah Tia said...

dulu-dulu pernah . heheh :)

[sutera kasih] said...

masa zaman study la kak..ya robbi tetido2 depan lappy nyiap tugasan huhu