Saturday, September 10, 2011

Tak Kemana-Mana,Ada Di Sini Saja

tema hijau
tema biru
layan ajerlah dulu gambar raya yang tersimpel di dunia ini..hahaha 

cuba baca ulang2 tajuk entry..macam lagu pun ada kan..haha..lama betul bui tak update blog..bui takder kemana-mana sebenarnya..ada kat rumah ajer tapi bizi sangat2..ulang alik ke sana ke sini..almaklum hari raya..open house merata2..hari ni pun bui nak pergi open house a.k.a re-union rumah kawan..seronok nak jumpa kawan2 yang berbelas tahun tak jumpa..esok pulak ada jugak jemputan dari kawan..kawan dah jemput wajiblah pergi kan..selain dapat makan free..boleh jugak mengeratkan silaturrahim..kan..kan..hihi..isnin ni dah start kerja..rasa malaslah pulak..dah lama cuti...korang pun mesti ada rasa macam tu..banyak yang bui nak cerita ni..pasal bui langgar 'sesuatu'..pasal sakit mata..pasal 'seseorang'..nantilah..bui akan cerita satu persatu lepas semuanya dah selesai..insyaallah..now,bui nak bersiap2 nak pergi open house a.k.a reunion bersama member sekolah..chow cin cau..

pstt: macam mana raya korang..
meriah tak..?
atau ada tersimpul kenangan yang bermakna..
ce citer..*_*

17 comments:

sHi Ma said...

selamat hari raya kak bui....
lawa tema warna hijau n biru tue... (",)

♥Aien Najwa♥ said...

selamat hari raye kak bui..=)
dah lame tak nmpak kak bui..ingatkan hilang..rupe2 nyer ade jew..hehe..=)
xsbr nk tggu entry terbaru kak bui..=)

kotak bulat said...

wah.. meriah raya.. smpai sekrg xabis beraya lg ye.. hehhee..

AYuNG said...

kaler ijau tuh cantek la..:)
salam lebaran..

Cik Rose Cute said...

cantik kaler hijaunya...

ajumohit said...

Tema Kita sama bui, ijau hihi

nurul nadia nasir said...

wahh semua comel!cantik warna hijau tuu :)

Idah said...

wah raya sakan bui tahun ni...apa pun makan biar berpada-pada.

Uncle Lee said...

Thats a very nice family portrait.
Very matching......no need to ask anak siapa tu? ke tu hubby siapa? Ha ha.

Have a beautiful sunday and keep a song in your heart.
Lee.

sha my heart said...

ingatkan dah merajuk..
nasib baik tak ke mana2. hihi~

wah, meriahnya raya sis Bui.

cantik gambar. suka pakai sedondon ek?

syiela said...

ingatkan ke mana la menghilang.. wah ada dua tema ye.. cantik yg ijau :)
selamat hari raya bui :)

cik pip said...

wah menarik wne tema..selmt ari rya bui...lama xjenguk..hikhik

Mya said...

bui g mane?

Mya said...

gojes gambar =)

Bui Junaidi said...

mya..tak kemana2..ada disini saja..hehe..

azeelia azman said...

lama xjenguk kak bui hehehe

^^

aanie said...

selamat hari raya bui...first time tgk gmbr bui sekeluarga...