Thursday, September 29, 2011

Kejadian Pelik Berlaku

aaaaiiiii semua
dalam kemusykilan yang amat neh
tak sabar nak luahkan perasaan pelik ni

tadi dalam perjalanan balik kerja
bui amat terkezutttt bila secara tiba2
kereta pengetua sekolah bui boleh ada kat depan kereta bui

masa bui punch kad,bui tengok dia masih kat dalam bilik
tengah tengok komputer lagi
maksudnya bui awallah kan..kan

masa keluar dari gate sekolah
takder pulak bui tengok kereta dia keluar
adesss...makin difikir,makin bengong

kami memang lalu jalan yang sama
kalau pergi dan balik kerja
nak kata dia memang keluar awal dari bui..tak mungkin

ataupun dia pintas kereta bui
tapi bui tak sedar...

hah..???tak sedar,maksudnya bui memandu dalam keadaan.....

oh tidak...pelik..pelik

**update dari rumah ni

7 comments:

zareliqa afiqa said...

apakah maksudnya tu? huhuhu..antu ker?heheh :D

AmirFX said...

Pelik ehh.. Tetiba jak.. Mesti pengetua ktk ya ada power kedak lam cita Jumper...

Syuxer said...

mamai kot hehe..

Bui Junaidi said...

zareliqa..tak mungkin hantu,mmg orang..

amir..kmk pun sa pelik..nang laju cam supermak lah nya kali..duhal ada power pengetua mek org ya..hahaha

syux..mayb kot..bui mamai tgh driving..ayoyooo..bahaya ni

Khairil said...

dia pakai ilmu apa ntah..?? haha

Azhafizah[フィザ] said...

maksudnye kak bui tu tengah pikir bende lain sampai tak perasan ape jadi di sekeliling kot..hehe..

Bui Junaidi said...

fiza..mayb jugaklah kot..masa tgh drive tu bui rs seolah2 bui jer yg ada diatas jalan...