Monday, September 26, 2011

Super Duper Bizi

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia semua..*_*
ewah2..panjang sungguh ucapan bui pagi ni
semangat ni..walaupun monday blues..hihi

seminggu tak update..bersawang blog bui
rindu dengan korang..jujur ni
rindu nak baca entry2 korang
dan rindu jugak nak tinggalkan komen2 manja..hehe

tapi apakan daya
minggu lepas bui super bizi giler
agak2 korang bui pergi mana dan buat apa yer..?

sebenarnya isnin-rabu tu,bui pergi berkursus
kursus induksi..almaklum kerja gomen ni mestilah wajib hadir kursus ni
kursus di sekitar Kuching jer..iaitu di Merdeka Palace
kalau nak datang Kuching duduk hotel ni..
cantik tau,dekat dengan bandar lagi..
bui bawak jugak laptop..ingatkan boleh update blog masa kat situ
tapi malangnya..masa sungguh mencemburui
jadual sangat padat,hingga langsung takder masa nak berehat

lepas habis kursus bui kena demam
gara2 bilik hotel yang super sejuk
khamis dan jumaat bui mc,duduk rehat ajer kat rumah

tapi,syukurlah sekarang demam dah baik dan dah lepas kursus induksi..lega
lepas ni nak belajar untuk hadapi ujian JPA lagi
tarikh ujian 5.10.2011 ni..berdebar2 jugak hati

sabtu lepas (24.9.2011) ada sambutan hari jadi TYT kat padang merdeka
meriah sungguh..dan bertambah meriah lagi hubby bui ikut perbarisan
kiri..kanan..kiri..kanan..kiri..cewah..semangat tengok dia orang..hehe
anak lelaki bui pulak antara yang terpilih untuk bagi kek birthday pada TYT hari tu
bagi kek ajer pun tapi seawal 7 pagi dah kena standby dekat padang..huhu..

pendek kata jadual bui minggu lepas memang sangat padat
sebab tu lah bui memang tak larat nak update blog ni
maafkanlah bui yer..*_*

sekian..
(insyaallah nanti bui akan letak gambar2 aktiviti minggu lepas yer.tapi tak janji..hehe

14 comments:

aisya said...

wah, mcm meriah jak di kuching nun.. =)

Niena Pengembara Ilahi said...

oOOO gi kursus rupanya :D


gudluck tuk ujian nnti :D

NM02 said...

ooo... best eh hotel ni? merancang nak ke sane juga... bleh servey harga hotel tu pas ni..

Bui 2010 said...

aisya..memang meriah habis..

niena..ha,ah g kursus sbb tu tak update..lepas kursus kena demam pulak..huhu..nasib baik dh sembuh
tengss doakan bui yer..

NMO2..mmg best hotel ni,harga pun berpatutan..kalau staff gomen lg lah murah..

Bui Junaidi said...

alamak..bui salah guna akaun lah..kantoiii..hahahaha

Cik Rose Cute said...

Kesian Bui...sejuk giler hotel tu....mesti best kan...

AmirFX said...

Kursus kat merdeka palace best.. Time bekfes ngn lunch kat cafe paling best.. haha...

harrazdani said...

patut laaa mcm nampak bui aritu..hahaha

Bui Junaidi said...

cik rose..mmg sejuk giler babeng..yg sadisnya bui tak tau yg air cond dlm bilik tu boleh off..hahaha..

amir..x best apa jak..bilit kacak..makan bolehlah..x nyem glak tp leh ambik byk kali..hehehe

harraz..ye ker..dah tu kenapa tak tegur..

ajumohit said...

Wahh klu hotel mahal makanan mesti beshhh hihihi

Anum said...

best gak kat kuching nie

Azhafizah[フィザ] said...

patutlah pun..rindu kak bui..dah sehat lom ni?

Bui Junaidi said...

aju..mestilah best..kalau g kursus,bukan tambah ilmu jer..tambah lemak sekali..hehe

anum..best,dtglah kuching nnt kak bui jd tourist guide..

fiza..tengsss..*_*..dh baik dh dear..syukurlah demam x lama..

sha my heart said...

Oo, tak pe. Memahami..

Mesti Sis Bui rindu kat Sha kan? Haha~ Perasan.