Tuesday, June 21, 2011

Bui Nak Review Follower Bertuah

salam semua
hari tu bui ader buat review untuk follower bertuah bui yang ke-100
iaitu Yang Qistina dari Cheeky Bundle..klik SINI
siap bagi hadiah lagi taww..hehe..hadiah tu takyah ler bagitau
yang pasti hadiah tu cantik dan menawan..ye ker..?

kali ni bui nak review follower bertuah lagi
follower yang bertuah tu adalah..jeng..jeng..jeng..

V
V
V
V

comelkan header Kak Rin


nama dier pun ala2 nama glem bui jugak kan..hehe..
kak rin ni follower bui yang ke-479..
sebab apa bui pilih 479..?
sebab nya tu nombor pekerja hubby bui
masa kerja kat kilang KOMAG dulu..

 lepas ni bui nak carik follower yang ke-1022 lagi
(lama lagi tu..huhu)
sebab 1022 tu pulak nombor pekerja bui masa kerja kilang yang sama
kalau nak tahu bui dan hubby bertemu jodoh kat kilang KOMAG ni tawww..
tapi,sekarang kilang tu dah tinggal kenangan
sebab dah tukar nama jadi WESTERN DIGITAL


lepas tu sekarang dah tukar lagi jadi HITACHI


banyak sungguh kenangan dan pengalaman bui 
sepanjang 11 tahun bekerja disitu
dan dengan kenangan2 dan pengalaman itulah telah mendewasakan bui
dan menjadikan bui lebih matang dalam kehidupan..
sekarang bui dan hubby masing2 dah bekerja dalam sektor awam
tapi still ingat susah dan senang masa kerja kilang ni..
pesanan bui kepada semua,janganlah memandang rendah
kepada pekerja2 kilang ni ok sebab mereka ni lah yang byk menyumbang
kepada ekonomi negara tawww...
melalut pulak dah cerita bui ni..hehe..
kepada Kak Rin,terima kasih sudi follow blog bui yer
kali ni bui takder hadiah..bajet kurang..huhu..
tapi bui balas budi baik Kak Rin dengan follow blog Kak Rin balik
then bui letak banner Kak Rin dalam blog bui k..

so,kepada mummy2,jomlah terjah blog Kak Rin,dier ader jual Diaper utk baby

7 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

teringin nak jdi engineer kat WD ni..tapi lum ade rezeki lagi..huhu

kotak bulat said...

bila nk review kb.. :P
bertemu jodoh kt tempat keje.. sweet tu.. :)

Bui Idzra Ryn said...

za..kalau kat Komag dulu,gaji engineer besar taww..WD pulak,besar jugak tp x leh celen Komag..dgn Hitachi pulak,kus semangat..hihi..

kb review bui dulu..haha,baru bui review kb..hihihi..ha,ah kita berjumpa terus jatuh cinta..harap2 kekal sampai hujung nyawa..

HAFIZAL said...

yup betul kata bui

[sutera kasih] said...

western digital?mcm penah dgr kedai tu tmpt sybeli laptop..ptt la ms godek2 lappy, ada nama hitachi tiba2 hehe..baru faham..

Bui Idzra Ryn said...

hafizal..awak tau yer..pernah kerja kat sana ker..?

sutera..aok,dolok kmk kerja kilang molah hard disk komputer..WD ngan Hitachi antara pengeluar nya..

sha my heart said...

wah, syrikat2 besar ni..