Tuesday, June 21, 2011

Harrazdani Ajak Masuk Bloglist

bui baru tahu yang Harrazdani ajak masuk bloglist
memang ketinggalan ketapi betul lah
bui memang dah lama follow blog dia
dan bui suka baca entry blog Harrazdani ni
cuma agak jarang mengomen..maafkan hamba..
tambahan anak nya comel gilerrr...apa kaitan,bui pun x tau..hehe
tak caya,tengok gambar ni..comelkan


k,ni bui senaraikan tiga sebab pentingnya bloglist yer..
  1. dengan adanya bloglist,kita x ketinggalan entri terbaru dari rakan subahat blogger
  2. senang jugak nak buat blogwalking,takyah bukak dashboard
  3. menampakkan yang kita ni ada kawan dalam blog..hehe
kalau korang nak join jugak sila klik SINI
harap2 permohonan bui ni diterima..huhu..
Harrazdani pulak,tak nak ker join bloglist bui..?
takyah susah2,just tinggalkan komen kat entri jer..

2 comments:

harrazdani said...

terima kasih bui....walaupun sibuk sudi luangkan masa join segment ni...;)

p/s saya pun nak joint blog list bui...kat mana yer

Bui Idzra Ryn said...

sama2..mestilah sudi,blog harraz kan best..(",)..awak baca entry sticky mode kat paling atas tu,then tinggalkan komen kat situ..senang jer..hehe