Saturday, June 25, 2011

Jom Gelihati Sama2

salam semua..selamat hari sabtu..
entry hari ni simple jer k..
hujung minggu tak nak stress2
jom sama2 gelihati dengan membaca
entry bui ni..

hihi..lucu kan..so,senyum2 selalu..

psttt..siapa menang MAHARAJA LAWAK ea..??

14 comments:

Syazwan said...

hahhahaha..
mengom..
kelakar!!..
thanks!

M Fizan said...

hahaha..tenkiu for make may day..very nice..funny

~~Ticer Wann~~ said...

Haha.. penah dengar dulu... masalah kan kalau basic English pun tak faham.. bukan nak membangga diri..tapi tak salah belajar bahasa orang lain..supaya tak jadi macam cerita lawat tu ha.. hik3

sepah menang kak... :)


Kopi dan Aromanya

Tak mampu spen time on blog

syira said...

memang nak pecah perut..hoho..=p

Bui Idzra Ryn said...

syazwan..kelakarkan,tp bui x fahamlah apa maksud 'mengom' tu..?

fizan..u're welcome..hik2

ticer..sepah menang..?sungguh x sangka..mmg best ker..?kak bui teka jozan..huhu

syira..hihi..mmg gelihati kan..

alif haris said...

hahaha .. die nk bermadu dgn obama la tu .. :D

emeera asnary said...

kah3, tp jepung mang superb ! =)

Hans said...

hahahaa
entry ni memang lucu
ekekekekek
tergelak2 ku baca
ME TOO = jawapan boleh buat perang tu
hahahaha

Sepah menang

Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak

Bui Idzra Ryn said...

tengkiuu korang semua sbb sudi tinggalkan komen kat sini..hehehe

niena shopping2u said...

hehehe...
menghilangkan stress di pagi ahad!

hamzah ian said...

lawak dow.. haha

Bui Idzra Ryn said...

buat lawak mmg boleh kurangkan stress..hehehe

[sutera kasih] said...

adohhhh kelakar kak buiii yaa..leput2 hehe

sepah menang ! :P

Bui Idzra Ryn said...

gara2 nak ngeso nya tek terer spiking bah,x nya tauk ayat nya salah..hahaha