Friday, June 10, 2011

Button Follower Hilang Lagi

sakit hati betul hari ni
dari pagi sampai sekarang
button follower aku hilang
aku pergi jugak blog orang lain
ada yang ada,ada yang takder
apa masalah nya ni..???

takder mood nak buat BW
takder mood nak update blog
(mcm lah aku rajin sgt update blog..hehe)

k,lah..entri aku petang ni
sekadar nak meluahkan rasa hati
chow..chin..chaw..

8 comments:

kotak bulat said...

hehe..dari tengah malm td dah xde..
dah berkali2 bnda ni jdi, dah mls nk peduli da. :)

Freaky said...

tu masalah blogspot. nanti elok la tu

Kathy Tuah said...

kmk pun sama juak tadik, tapi kinek tok dah okay dah..alhamdulillah ^^,

Bui Idzra Ryn said...

zihan..ye ker..?tak leh tak peduli..follower ni lah pemangkin semangat kita taw..hehe

freaky..nasib masalah blogspot..akak dh cuba bukak guna 2 browser takut jadik mcm hari tu..

kathy..ktk dh ok,aih..kmk masih x muncul2 tok..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

tak tau pun.. hehe.. tapi yang saya tau follower saya kurang sorang.. :D


Dah mula nak sakit-sakit

Tak payahla renggang-renggang..rapat-rapat la syok

Bui Idzra Ryn said...

ticer wan..hehe..ari ni senang hati dh ader balik..kurang sorang..?dier re follow kot..

Ibnushukran said...

button tu men nyorok2 kot kak.. hehe

Bui Idzra Ryn said...

main2 button tu kan,akak remove baru padan muka..hihi