Wednesday, April 13, 2011

Masa Untuk Beri Hadiah

yahooo..follower aku dh pun mencecah angka 100..
alhamdulillah..syukur..(",)
hari tu aku ada mention kat blog nak bagi sedikit penghargaan kepada follower aku yang bertuah itu..
kalau x ingat,baca entry ni ea..FOLLOWER YANG BERTUAH..

so,follower yang bertuah itu adalah
V
V
V
Cheeky Bundle
..yea..yea..
so,owner blog ni sila email aku kalau nak claim hadiah ok..
email kat sini >> idzrarynproperty@gmail.com

ni lah dia wajah follower aku yang bertuah itu..sangat cantekkkk kan..
kalau korang nak beli barangan bundle leh terjah blog dia ni..

http://cheekybundle.blogspot.com/


baikkan aku,dhlah bagi hadiah,siap promosi lagi blog orang..wakaka..(",)

1 comment:

Bui Idzra Ryn said...

senang hati sebab follower bertuah dh dapat hadiah..hope dia suka kat hadiah tu..