Thursday, January 5, 2012

Para Follower..Please Lah!!!

para follower..sekali lagi..PLEASE..di ulang,PLEASE..update profile korang supaya link blog korang ader untuk memudahkan bui (bukan sahaja bui tapi orang lain jugak) follow blog korang balik..

ok,sila tengok gambar siapa yang tak der link yer..bui cuma ambik yang barisan paling atas jer sebab itu yang latest..memang frust sangat bila jumpa sampai 7 blogger tak letak link blog sendiri di profile..satu kerugian yang amat..cehhh


mayb ader antara mereka ni tinggalkan link di CBOX tapi secara jujur dan ikhlas serta terus terang (hambikkk..) bui pandang sebelah mata jer CBOX tu tawww..kalau cukup masa baru bui belek2 CBOX tu..kejam tak..jadi kalau korang tinggalkan link kat situ memang peluang bui nak terjah balik adalah 0.05% peratus sahaja..

SYABASSS kepada Dayang Norrafidah Abang Sahyan dan Bicara Kehidupan sebab profile korang ader link blog masing2..dan sebab tu bui sukses mem'follow' balik blog korang..

cth yang ader link,

dan yang takder link tu sila take note yer..(bajet dia orang datang balik letew..)..

cth yang takder link,

dah letih asyik mention pasal benda ni..huhu..lepas ni kalau masih jugak follower yang follow takder link dekat profile,bui mintak maaf awal2 lah yer..(faham2 lah kalau bui tak muncul2 mem'follow' tu)

refer entri ni,untuk setting link blog tu supaya sentiasa ada dan ada dekat profile korang

18 comments:

Cik Rose Cute said...

woi!...dah ubah baru hihihi kemas dan cantik...

kasihredha said...

kebanyakan tak tau kot...
elok sgt le tu bui mention

bui dah follow akak...apa kata bui sering2 jalan2 kat rumah akak pulak...hihi *manyak songeh*

lap u

Amie said...

Selamat petang Bui.... singgah tanya khabar, Bui sihat?

Azhafizah[フィザ] said...

marah nampak gayanya ni..ehehe..saba kak..mungkin dorang xsempat setting tu..ingat dah hado..tapi xhado rupenya..camtu kot >.<

LadyBird said...

betul akak.. susah nak follow balik.. lebih2 lagi lady yang jarang online ni.. biasanya lady akan jejak melalui link profile die..

AmirFX said...

Kmk pun blog ada kmk link aaa.. haha...

Miss Xyz said...

adoi, jgn mrah akk.. hikhik, sye ler tu.. tp sbnrnya sye mmg dh buh dah kat rpofile sye.. klu kat profile muncul la kut.. kat situ? entah.. nnt sye cuba agi..

thnks sbb britau ^^

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

wahh lain dah blog sist bui tok..happy new year sist :))

sHi Ma said...

yes, saya pun selalu hadapi masalah yg sama... xfaham ngn follower n nie...

masz said...

selalu terjadi macam tok kak....

deqla manjew said...

blog deqla ade link x?

eintan nurfuzie said...

dorang budak2 baru bui...mybe perlu tuto...ramai yg xtau sebenarnya yang dorang xde link

Bui Junaidi said...

DEQLA-ADA LINK..

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2012/01/cinta-tanpa-duitbahagiakah.html
entry di jawab

zaffira said...

kak bui, blog i ade link kan? hehe..meh la dtg sana *wink*

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi kalu tak letak link mmg susah utk kita follow org tu semula...

Nisa Greennnpanda said...

btul2.. ade gak org2 yg kite xdpt nk follow blk.. rs sian lak, huhu~...

Anonymous said...

Remaгkаble! Its аctuаlly аwesοme
paragraph, I have gοt much cleаг idea about from this article.
Feel free to visit my homepage who wants to be a millionaire game