Monday, January 2, 2012

Selamat Hari Lahir..


alhamdulillah..2 Januari 2012 (hari ni) genap usia anak bui FIRHAN ADIB a.k.a Abang 6 tahun..terasa baru semalam jer melahirkan dia..sekarang dah 6 tahun..dah besar..dah bujang anak bui..kekeke

malam nanti kami akan buat sambutan hari jadi Abang..persiapan dah buat sejak semalam..hadiah untuk dia pun dah beli tapi hadiah tak serupa hadiah..sebab balik rumah terus bukak kotak dan main kereta mainan kawalan jauh tu..bui belikan abang..eh silap..dia yang mintak dihadiahkan kereta tu (tengok siap demand lagi..)..ishhh,sabar ajerlah bui..nasib baik tak mintak beli kereta betul..

pinjam gugel..
ini wajah birthday boy baby..

dan ini wajah birthday boy yang terbaru..(bulan 11)

gambar yang betul2 terbaru akan diupdate jikalau rajin..(gambar birthday letew..)

ok..chow cin cau dulu..jap g nak pergi daftar persekolahan abang dan adik,pastu nak sambung buat apa2 yang patut untuk sambutan birthday abang malam nanti..mesti letih,nasib baik esok bui cuti..*_*

V
V
V
V

oh ya,terlupa nak bagitau,bermula 2012 bui akan komen dekat blog menggunakan HURUF BESAR..(macam dekat fesbuk bui)..motif >> saja suka2,suki2..*_*

dan satu lagi,tengah cari template yang baru untuk blog bui ni..dalam planning nak tukar dari tema cerah kepada tema gelap..tengoklah macam mana nanti..

16 comments:

Bitt (double IS) said...

happy birthday abg! sebaya dengan iskandar ;) wish u all the best...anak2 masa depan negara nehh ;)

masz said...

Happy birthday Firhan Adib....
Semoga menjadi anak soleh...
Menjadi kebanggaan mak bpk... amin...

Cik Rose Cute said...

Cantik jugak dari tema cerah ke tema gelap hihihi....Awalnya birthday Firhan Adib sebaya anak cik rose yang sulong Kakak...Tapi kakak 11/08/

AmirFX said...

Happy besday untuk anak ktk KAk Bui! Kontrol jak senyum time bergambar ya.. Malu nak bergambar lah ya.. :D

~ yus ~ said...

Selamah hari ulangtahun ke 6 buat Firhan Adib ya..:)

ciK LyndaWawa said...

selamat hari jadi firhan..

jauh gilak kitak kak..
mok berik sepuluh ringgit k firhan tok..

mbiak kecik x boleh pegang duit banyak gilak..=]

ajumohit said...

Happy birthday buat abang!! Moga pjg umur n murah rezki

Azhafizah[フィザ] said...

selamat hari jadi adik adib comel..jangan nakal nakal ye

Nurammarlinanasir said...

comelnya anak kak bui!nak ngorat boleh?hikhik selamat hari lahir abg !ahaks :)

nurul nadia nasir said...

kiut miut nya anak ka buii!hikhik dah besar dia ye.Selamat hari jadi abang yg ke 6 tahun!feewitt :)

Sheila Radzi said...

happy birthday abang firhan..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

sekolah dah nak bermula....bz la mak ayah. wah bertukar rupa la blog kak bui nanti ye...;)

masz said...

Kak dah siap....
Request ktk....

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/untuk-kak-bui.html

zaty said...

happy birthday to firhan.make wish cepatt..hee :)

masz said...

kmk dah edit warna nya tek kak... tok cerah sikit.... hehehehehehe

Nisa Greennnpanda said...

hepi b'day, cute boy~!! hehe.. ^_^