Monday, January 9, 2012

Korang Perasan Tak..?

ehem..ehem..perasan tak..?mesti korang tak perasan punya..tapi takper,meh sini bui nak bagitau korang semua..ngeeeee..bui dapat header baru tawww...

tengoklah header baru bui tu,comel kan..tetiba malu pulak,sebab dah tua2 pun nak berdoodle tapi lantaklah..selama ni jeles tengok doodle orang lain..kali ni nak berdoodle jugaklah..hehehe

dan TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK pada CIK MASZ yang telah sudi membuat doodle bui sefamily..jadi bila orang datang blog bui secara automatiknya orang akan tau status bui lah yer..iaitu ada suami dan 2 orang anak (lelaki+perempuan)..


kalau korang nak jugak,korang boleh request kepada CIK MASZ kita ni..dia sangat baik orangnya..orang senegeri dengan bui dia ni..tempat kerja tak jauh dari rumah bui tapi kita belum ada kesempatan nak berjumpa lagi

insyaallah,one day k Masz..kmk belanja ktk makan..*_*

terjah blog dia sekarang..
RENCAH HIDUPKU by MASRINA SIDEK

21 comments:

eintan nurfuzie said...

kiutnyer

AMALINA YA'AKUB said...

comel doddle.. happy family... :)

~ yus ~ said...

header yang comel..:)

LadyBird said...

salam akak.. cantik.. :D.. jeles lady.. :D..

kasihredha said...

sesuai...cantik

ajumohit said...

Mmg cantik bui, kaler millennium lagi hihi...mmg nice blog baru bui ni

Azhafizah[フィザ] said...

comelnye doodle tu..pandainye dia buat ^__^

Qaseh Suhaida said...

doodle yg sgt menarik...


i like2

Izan Ishak said...

nice doodle bui.

betullah header tu jadi trademark bila masuk blog ni. terus tau bui ni ibu kepada sepasang anak2 yg comel!

AmirFX said...

Adik beradik misbun sidek tok nak? haha.. Kmk dah engkahnya lam bloglist kmk.. Nang kiut2 jak doodle polahnya..

Cik Rose Cute said...

hihihi cik rose perasan dan tahu header tue siapa buat...memang comel...sesuai gan blog Bui...

Sally Yatiey said...

nice . hehe ^.^

fieda said...

ala..tomeynyer header bui..

IntaNBerliaN said...

cantik..!! sesuai dgn tema warna blog bui ni.. :-)

masz said...

Terima kasih kak... ktk polah entry tok... hehehehe... ;P

Nisa Greennnpanda said...

mmg comel, hehe.. sesuai dgt la ngan background kak bui.. bestnye dpt header.. >_<

Aishah Jahirah said...

perasan...tp tak tertegur...;p

miloais milo said...

comel lah header uolsss!~

Mya said...

comel je header and deko baru belog kak bui ni hee =)

Ardini Humaira said...

bestnye ada doodles untuk family :)

zahidahwahid said...

cute...kmk dah perasan ari ya tek p malas nak tegur...boleh? heehhe