Monday, January 16, 2012

FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA



tetiba timbul mood nak join GA..terima kasih kepada PIWEET sebab telah tag bui untuk join sama GA ni..so,sebab agak free malam ni jadi bui join lah GA ni

GA ni anjuran ONITSUKAHANA..kalau korang g blog dia,mak aiii..meriah kaler hijau..terang benderang mata korang..tak percaya..?ce g blog dia sekarang...hehe

ooopsss,tapi tunggulah dulu..habiskan baca entry bui ni dulu,baru korang g blog ONITSUKAHANA tu yer..ok,lah jom baca dulu syarat2 dia..

SYARAT PENYERTAAN
1. Buat 1 entry bertajuk 'FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA'
2. Letak banner GA di dalam entry korang
3. Nyatakan warna yang korang suka (wajib untuk hadiah nanti)
4. Tinggalkan link korang dalam entry ini.
5. Penyertaan yang kurang dari 10 kebawah secara automatik akan ditutup
6. Nak tag pun boleh (lagi banyak penyertaan lagi cerah peluang untuk menang)

ok,lah untuk soklan no.3 tu bui nak jawab bui suka warna PURPLE

sebenarnya banyak warna yang bui suka,tapi mungkin lebih kepada purple kot,sebab dinding rumah bui pun warna purple..(boleh guna sebagai alasan ker ni..hahaha)

kalau nak tahu hadiahnya atau maklumat lanjut,sila lah pergi ke blog ONITSUKAHANA yer..sila..sila..*_*

12 comments:

Onitsuka_hana said...

tq join :)

Fathiah Hamim said...

good luck kak!

fa ada tag kak bui. tak join pun takpe, saja nak bagi backlink. :)

Azhafizah[フィザ] said...

good luck kak bui ^_^..

Nur Zulaikha said...

akak..tukar background ke??

ajumohit said...

Good luck bui, suke plak dgr Lagu Lara hati ni, Aju pon wat Lagu yg sama

Piweet said...

sama2 Bui...tahniah bui sb da join...=)wish u best of luck

L said...

all d best erk sapa2 yg masuk.=)

jom bca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Masz Sidek said...

Good Luck kak...
Mok kmk join juak kak... ;P

IntaNBerliaN said...

good luck bui.. :-)

So Shy Lady said...

gud luck bebeh ;D

miloais milo said...

good luck bui! :D

Bui Junaidi said...

NUR-HA,AH..DAH TUKAR BACKGROUND..*_*