Friday, January 6, 2012

Ubah Dialog Seharian Kita


klik gambar kalau nak tengok lebih jelas orite..

entry hari ni ringkas jer sebab bui ada kerja nak buat..
update ni pun curi2 masa sekejap

budak2 khas semua dah balik tapi banyak benda yang bui nak setelkan lepas ni
antaranya :-
kemaskini fail peribadi pelajar
buat jadual kelas
buat jadual pembersihan kelas
kemas kini data maklumat pelajar
beli barang2 di koperasi
tengok..banyakkan..lebih dari 1,kira banyak letew..hihihi
memang minggu ni sangat meletihkan
pelajar makin ramai..perangai pun macam2..
pening..pening

sebab tu bui dah agak jarang nak berblogwalking
tunggulah bila keadaan dah ok nanti,bolehlah bui aktif macam dulu

sekian..*_*

19 comments:

Cik Rose Cute said...

biasalah...budak2 macam-macam perangai hihihi sabarnya Bui...

aRa ❤ aFiq™ said...

Alhamdulillah..

masz said...

bahasa ya nang mok di jaga kak... Pat nak nyumpah2 ya nang kmk x berapa suka dengar... lebih2 gik mun keluar dr mulut biak kecik....
Sik apa kak... esok sabtu.. lusak ahad... pat relax...

Azhafizah[フィザ] said...

InsyaAllah.^__^

p/s:go slow kak bui..asal kerja siap..pastu rehat cukup2 ye

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kena ubah ni..insyaallah..
sekolah dah bermula bz la semua ibu bapa, cikgu2....;p

AmirFX said...

Salam Tazkirah.. Selamat Beramal untuk Kak Bui...

Amni said...

hee.. kadang2 bila dah biasa, susah nak tukar kan? azam baru.. hehe..

miloais milo said...

tQ - info yg bernas....

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu.. elok lah kita sama2 ubah :-)

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

best la~suka..sist, ktk ngajar sekolah nie sist?

Anum said...

macam2 perangai budak2

Aweyn said...

betul tu..skrg ni saya tgh menyiapkan assignment BAHASA SLANGA yg smakin berleluasa..dikhuatiri akan menghakis bahasa melayu yg sbenar..

kan elok kalo ubah gaya percakapan ke arah islamic sikit kn? :)

Mya said...

inshaallah. nice entry kak bui. sesuai dgn tahun baru:)

ps: sory mya lama tak berkunjung sobs...

Vitamin for beauty said...

hye bui, tumpang lalu sini...
nak kulit cantik dan sihat?
saya ada menjual vitamin untuk itu.
berkesan dgn harga yang berpatutan.
:)

Cik Kay Jue said...

thnks kak bui... :)

nuerule areyin said...

bagusnye :)

LadyBird said...

salam akak..

terima kasih atas pesanan itu.. :)

InsyaAllah akan diamalkan..

akak..lady nak bgtahu sikit..
mungkin akak x perasan..

dekat tag line akak di atas tu..

".Biar Miskin Harta Tapi Kaya Budi,Walau Hanya Sekadar Kata-Kata,Kadang2 Itu Lebih Beerti.."

ejaan beerti tu salah.. yang betul bererti..

Bui Junaidi said...

LADY-TERIMA KASIH BYK2 SEBAB BAGITAU YG EJAAN TU SALAH..TAK PERASAN LANGSUNG KAK BUI..KAK BUI DH BETULKAN

Nisa Greennnpanda said...

isy..btul la.. ptt ckp bnde yg baik2.. sy akn amalkn, hehe..
tp xpenah lak ckp cilakak.. oppss!

wah, busy nye kak bui eh.. xpe kak, keje lg pnting dr blogging, hehe..