Saturday, January 14, 2012

Lirik Lagu 'Lara Lagi'..Best!!!


LARA LAGI by ADIRA
Hanya Sampai Disini Sahaja
Kisah Cinta Kita Berdua
Tiada Daya Selamanya
Terhenti Disini

Biar Ku Pujuk Hati Ini
Merawat Rinduku Sendiri
Setelah Aku Kau Lukai
Sedangkan Kau Tahu

Kasih Aku Hanyalah Untukmu
Tiada Lain Dalam Diriku
Takkan Berubah
Walau Dipisah Laut Biru

Cinta Aku Hanyalah Untukmu
Tak Pernah Goyah,Tak Pernah Jemu
Takkan Terpadam Dalam Hatiku
Ia Milikmu,Percayalah

Mungkin Sudah Suratan Kita
Terpisah Sebegini Saja
Pasti Di Satu Hari Nanti
Ku Jejak Bahagia

Kasih Aku Hanyalah Untukmu
Tiada Lain Dalam Diriku
Takkan Berubah
Walau Dipisah Laut Biru

Cinta Aku Hanyalah Untukmu
Tak Pernah Goyah,Tak Pernah Jemu
Takkan Terpadam Dalam Hatiku
Ia Millikmu,Percayalah

Mungkin Sudah Suratan Kita
Terpisah Sebegini Saja
Pasti Di Satu Hari Nanti
Ku Jejak Bahagia...
siapa line tenet laju leh tengok dekat YOU TUBE ni..
siapa tak pernah dengar lagi lagu ni 
(ada ker yang tak pernah dengar ni),
korang boleh layan dekat blog bui..hehe

bui akan letak sampai telinga ni naik jemu mendengarnya
kalau dah jemu nanti,bui remove k..

tapi pastikan korang close blog lain dulu
bukak blog bui sorang jer,baru layan..
(boleh pulak macam tu kan..)

bukan apa,kalau bukak banyak2 blog nanti
terbukak blog yang ader lagu macam bui ni
kan ker haru biru jadinya..

p/s:lagu ini tiada kaitan dengan hidup bui sebenarnya,saja2 suka dengar sebab best!!!


9 comments:

LadyBird said...

la.. lagu ni ke yg lady duk dengar2 dr tadi..
best.. mendayu2..
tp bila dengar je xleh nk feeling..
bile bace lirik br leh faham..

masz said...

Lagu tok nang best kak...
OST Ombak Rindu...
Lepas nangga ombak rindu...
Pulang umah terus carik lagu tok...
Kah dlm telipon...

fieda said...

Sape nyanyi lagu ni Biu..saya tak blh dgr lagi..line tenet lembab..

Bui saya dah berjaya tukar tulisan mcm ni...mekasih atas tuto tu..

Cik Rose Cute said...

suka jugak lagu nie..liriknya best...

Azhafizah[フィザ] said...

suara sedap confirmlah lagu sedap!

kasihredha said...

akak masih tak puas dengar lagu ombak rindu tu...
lagu ni pun best :)

Bui Junaidi said...

FIEDA-LAGU NI ADIRA YG NYANYIKAN..DAK AF TU..SAMA2..

eintan nurfuzie said...

mmm..tengah hayati

IntaNBerliaN said...

line tenet saya mmg xlaju lah... lbh2 lg ptg cam gini... kedek2 kalah kura2..hihii