Thursday, March 1, 2012

Ok Dah Boleh Bukak Dan Bertukar Lagi


malam 28/12/2012 tu  entah kenapa nafsu nak ubah blog terasa membuak-buak jer..dah lama pendam hasrat nak ubah blog ni tapi kekangan masa jadi penghalang

sebelum ni blog bui gelap macam takder elektrik jer kan tapi bui dah ubah jadi terang benderang sekarang..memang tak cantik kan..bui memang takder bakat nak buat blog jadi cantik

kalau setakat ubah sikit2 tu bolehlah labu..hehe..dan sebenarnya bui sengaja buat blog ni sesimpel yang mungkin macam sekarang..letih dah blog cantik sangat..hahaha..perasan tak sudah-sudah..

bermula 28/2/2012 - 29/2/2012 (2 hari) bui telah mem'private'kan blog kecintaan bui ni sebab nak buat blog make over...sebab tu korang tak dapat bukak blog bui kan..hehehe..bukan apa sebab kena adjust banyak benda wooo..buat itu,buat ini..tak jugak puas2 hati

dan setelah ambik masa yang lama..cehhh,maka korang dapat melihat hasilnya sekarang..sekali lagi bui nak bagitau,bui memang sengaja buat sesimpel ini..

SENGAJA..ceh sampai 2,3 kali ulang..layankan ajer

disini jugak bui nak buat pengakuan...jeng..jeng..jeng..

V
V
V
V
V
V
bui sebenarnya cepat jemu dengan sesuatu benda/perkara jadi janganlah korang berasa hairan tahap gaban bila wajah blog bui ni akan sentiasa berubah dari masa ke semasa
kalau dihitung dengan jari tangan dan jari kaki,agaklah dah berpuluh2 kali jugak bui buat blog make over

tak pastilah kenapa..tapi inilah kenyataannya..cehhhh..hahaha..

ok,cerita dah habis..babai

23 comments:

Cik Rose Cute said...

cantik la bui...simple dan menarik make over yg baru nie....Cik rose pun cepat boring jugak hihihi

wan nurul hezrina said...

oklah bleh make over..kalau kena tangan keras mcm nurulnie lg hampas.terpaksalah kebosanan dulu=)

GBM said...

Cantik dan cute! GBM berkenan tang header tu. Comel!!! :)

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..terang sudah ^__^..pandai kak bui edit ni.actually,fiza pun cepat bosan gak kak..nak ubah template blog tu agak takde idea pulak.tukar header dan warna je la ^^

Masz Sidek said...

kacak kak...

So Shy Lady (SSL) said...

akk suka yg ni! ceria...dulu misteri heheh

[sutera kasih] said...

yg ni lg sedapmata memandang kak bui,rasa cerah hehe..
kak bui, pa jenis font blog ktk tok? kacak aiiieee

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH CIK ROSE
CIK ROSE LAGILAH RAJIN BUAT MAKEOVER
SETIAP KALI PERGI MESTI BERTUKAR

LadyBird said...

cantik.. tenang.. lady suka.. mcm duk tepi pantai.. cume takde angin jer..

Bui Junaidi said...

BLOG NURUL TAKYAH MAKE OVER LAGI
MMG DH CANTIK SANGAT

Bui Junaidi said...

NICE KAN HEADER TU
SEBAB TU BUI KEKALKAN
TAPI BUKAN BUI YG BUAT TAWW
MASZ SIDEK YG BAIK HATI SUDI BUAT HEADER UTK BUI

Bui Junaidi said...

BOLEHLAH SIKIT2 FIZA
TP X SEPANDAI FIZA..

Bui Junaidi said...

MAK KASEH MASZ..*__*

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH
TAK TAU PULAK BLOG GELAP BUI TU MISTERI..HEHE

Daddylicious said...

sama la kita ...hehe jap2 tukar template...

Bui Junaidi said...

MAKSEH YANN
FONT KMK TOK 'DIDACT GOTHIC' NAMANYA
'DELIUS' PUN KACAK JUAK AIE

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH LADY
TAKDER ANGIN?ADER..LADY PASANG KIPAS ANGIN SEKARANG..HEHEHE

Bui Junaidi said...

O,YES..ADA JUGAK GENG BUI..HEHE

Aishah Jahirah said...

phewitt...biru n putih dah blog kak bui...dulu gelap....saya pun kalau dah bosan tu mula la nk ubah itu ini....tp xreti sgt...huhuu

fieda said...

blog bui dah tak gelap lagi..hehehe..terang benderang..

Cik Kay Jue said...

owh.. patut la tak boleh buka samalam... ingatkan kenapa la.. huhu..

IntaNBerliaN said...

ooo patutlah smlm xleh masuk..hihii

p/s : nuff bui status apa yer?.. dkt bwh tu iklan kan.. emmm sbb kalu tak silap saya.. ltk yg bwh tu, status nuff akn bertukar..

Bui Junaidi said...

STATUS NUFF BUI - GLITTERI

BAWAH SEKALI KER?
TU ADALAH LAMAN WEB UTK PING ENTRY
(GUA BLOG)