Saturday, March 31, 2012

Jawatan Kosong Terkini

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


siapa yang tengah menganggur tu apakata korang try mintak kerja dengan LPPKN (Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara) ni..banyak jawatan kosong yang perlu di isi..antaranya :-

Pegawai Perubatan UD52
Pegawai Perubatan UD47
Pegawai Perubatan UD43
Pegawai Farmasi U44
Jururawat U41
Pegawai Tadbir N41
Pegawai Penyelidik Sosial N41
Perangkawan E41
Pegawai Penerangan S41
Pegawai Phiskologi S41
Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
Penolong Pegawai Farmasi U29
Penolong Pegawai Perubatan U29
Jururawat U29
Penolong Pegawai Tadbir N27
Penolong Pegawai Penerangan S27
Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S27
Penolong Pustakawan S27
Pembantu Setiausaha Pejabat N17
Pembantu Tadbir (perkeranian/Operasi) N17
Juruaudio Visual N17
Juruteknik Komputer FT17
Pembantu tadbir Kewangan W17
Pemandu R3

yang bui highlightkan merah tu,bui nak try mintak..sebab..(baca petikan dibawah)

3. Pegawai sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Pembantu
Pembangunan Masyarakat, Pembantu Pengurusan Murid dan
Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) adalah layak
dipertimbangkan oleh Pihak Berkuasa Melantik berkenaan untuk
peningkatan secara lantikan ke jawatan Penolong Pegawai
Pembangunan Masyarakat Gred S27, tertakluk kepada
kekosongan jawatan, apabila telah disahkan dalam perkhidmatan

bui sekarang kan bekerja sebagai Pembantu Pengurusan Murid..so mayb peluang nak dapat tu agak cerah..cehhhh,konpiden habis..hahaha

dulu bui pernah jugak attend interview untuk jawatan Penolong Pegawai Tadbir N27 dengan LPPKN ni tapi tak berjaya,takder rezeki..huhu

manalah tau lepas ni bila bui apply lagi ada rezeki kan..
amin..amin..ya rabbal alamin..

untuk lihat iklan lengkap klik

untuk memohon pulak klik

cepat2 memohon tau,sebab tarikh tutup permohonan adalah pada 9 April 2012
dekat Jobs Malaysia tu kan,banyak lagi jawatan kosong yang boleh korang isi
so,apa tunggu lagi..terjahlah sekarang..*_*

14 comments:

Munnafendy said...

nk pohon pakai job malaysia ni strict kan..kena betul2 qualified baru bleh pohon..sy ni background engineering mmg takde kena mengena..confirm2 xleh mintak..huhu

ape pun goodluck kak bui!

Cik Rose Cute said...

orang yg tengah tanam anggur bolehlah mintak kerja nie...hihihi

Ujie said...

tq info..
saya dah lama tak apply keja.
tapi mcm nak try gak kali ni.

Aishah Jahirah said...

kak bui job saya apply kt jobsmasia kalau gomen pnya jarang nk pngl tebiu...insyaallah kak bui kalau rezeki tu dapatnye...:)

Azhafizah[フィザ] said...

ok..thanks kak bui.nanti fiza tengok mana yang sesuai...

sha my heart said...

aah, namapak jugak iklan ini. nak mohon tapi tak tau la layak ke tak.. hihi~

Good luck sis Bui.

senarai peserta segment kenangan persahabatan

aRa ❤ aFiq™ said...

boleh gtaw kakak ara ni.. dia ngah crik keje.. huhu

eintan nurfuzie said...

cik en doakan bui berjaya...

MamaEma said...

badan berkanun ke?

deen said...

moga berjaya..amin

Artikel terbaru saya: Dapatkan maklumat berkenaan Jawatan Kosong Kerajaan Terkini disini.

[sutera kasih] said...

kmk mok apply la..susah ehh skda keja huhu

kakcik said...

Kakcik dah isikan borang di JobsMalaysia tu untuk anak kakcik. Sekali bila dah siap dan hantar, baru kakcik perasan yang kakcik tersalah taip nama anak yang sepatutnya! :(

AmirFX said...

Kmk dah apply.. :D

Nurina Feeza said...

Nak tanya sikit.. PPM ni memang ada kpsl ke? betul ke boleh apply jawatan Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S27? Sekarang boleh apply lagi ye? Mohon pencerahan.. emel : eyza.purple10@gmail.com