Friday, March 2, 2012

Kek Angry Bird

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

entry ni nak tunjuk birthday kek abang hari tu..masa sambutan hari jadi dia yang ke 6 tahun pada 2 Januari 2011..maaflah sebab bui betul2 tak hengat nak buat entry pasal sambutan birthday abang..

bila bui bukak balik folder tempat bui letak semua gambar baru teringat bila tengok gambar ni..nak buat entry rasa macam tak patut pulak sebab dah lama sangat..cerita dah basi..huhu

jadi dengan itu korang layan jerlah sekeping gambar abang dengan kek dia..*__*

abang tak nak kek lain..nak kek Angry Bird jugak

6 Mac ni nanti birthday Athirah yang ke 5 tahun pulak..
(tengah dalam plan nak buat party atau tidak)

pastu 11 Mac pulak birthday hubby tercinta..yang ke 35
(dah tua kan..hehe)

kopaklah poket bui beli hadiah..huhu

16 comments:

Masz Sidek said...

besar kek angry bird nya...
dekat tarikh lahir anak rempuan ktk ngan hubby ktk... polah sekali jak kak... hehehe... ekonomi...

Cik Rose Cute said...

birthday hubby bui...hampir gan cik rose hehehe...cik rose 13 mac...Cantik kek angry bird..

~ yus ~ said...

Birthday anak saya haritu pun kek angry bird. Skrg bdk2 mmg tgh demam angrybird kan. 35 tua? Ok lg tu, saya lebih setahun dr en hubby bui, tp saya ttp rasa diri muda huhu.

Anum said...

sedapnya kek .. nak skit

Mama Ema said...

cantiknya kek abang tu

Aishah Jahirah said...

wah kek angry bird tu....hehee..xpe kak bui kopak demi org tersayang...:)

So Shy Lady (SSL) said...

happy blated birtday abg!

angry bird mania sdg mlanda ;D

Munnafendy said...

waahhhh kemain angry bird! bdk2 skrg tu la yg suka =)

Azhafizah[フィザ] said...

happy belated bday abg comel ^__^. Alah,untuk orang tersayang sure tak kopak punya.kan kak ^___^

Sam Banjamin said...

birthday sy ni nak tempah kek doraemon la plak... hehehe

::NureeN:: said...

cantik cake tue..
skrg ni ramei wat cake besday angry birdkan :)

IntaNBerliaN said...

besarnya kek angry bird tu..

Ardini Humaira said...

seronoknye dia ado kek comel :D

! Belog She Alai ! said...

waaa...bestnya dapat kek angry bird !~..hehe

RochelMayMei said...

Datang untuk copy banner..:) Jalan2 sini..nice blog..:)KAlau free boleh datang blog rochelle.:)

Fuhpixel said...

uniknye// first time nampak kek camni..