Thursday, March 15, 2012

Apa Sudah Jadi..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ekceli hari ni bui cuti..semalam pun cuti..cuti semalam tu sebab bawak Athirah ke klinik biasalah appoiment budak2 dekat klinik kesihatan

hari ni pulak bui cuti sebab ada urusan memperbaharui roadtax dan insurans 'ferrari' bui..banyaklah punya ferrari..kekeke

dan sebab hari ini Kuching di landa hujan dari pagi,jadi tahap kemalasan tu memang agak tinggi..oleh itu 'keberangkatan' ke pejabat pos adalah agak lambat..hehehe

sebelum ke pejabat pos,bui bawak anak2 ambik gambar pasport dulu sebab ada borang yang perlu di isi yang memerlukan gambar anak2..

selesai ambik gambar barulah kita ke pejabat pos..terbang duit bui RM375..huhu..tapi agak ok jugaklah sebab bui target bayaran nya sekitar Rm500

balik dari pejabat pos tu,entah kenapa tiba2 terasa nak buat sesuatu pada blog..sifat mudah jemu datang lagi

dan korang lihatlah hasilnya seperti sekarang..ok tak campuran warna biru dan pink ni?

tapi sebenarnya bui nak lari dari tema pink,tapi tengok apa sudah jadi..dah dasar diriku ini wanita..memang tak leh nak elak dari warna pink

so,selamat menjamu mata dengan kombinasi warna yang agak pelik ni..hehe..*_*..

oh ya,ada yang tegur pasal header kan..nanti bui story siapa yang buatkan yer..tak nak story dulu sebab header tu belum finalize lagi..

menarik tak entry yang ada background macam ni..?
ada sesiapa berminat nak buat,boleh klik SINI

12 comments:

kasihredha said...

cantik2
akak suka pink

Azhafizah[フィザ] said...

Biru pink cantik je..tapi pink tu kasik terang sikit baru nampak sikit..hihi..pasni leh la jadik pinkaholic macam Fiza :p

reza al-razi said...

ha'ah la.. entri ni ada background.. baru perasan... pink kt blog ni mcam hidup tak hidup je.. haha.. tpi nice la..

shida'R said...

ceria lah sis header tu hehee ^_^

ajumohit said...

bui, nak order header comel mcm tu boleh? aju mmg peminat tegar pink ni, suke je tengok blog bui mcm ni, come join the pinky club kekekekekke

eyryn said...

ryn rase dah okey sngat dah blog bui nie :)
ryn minat ! hehe..

Masz Sidek said...

kacak kak....

header ktk pun kacak... geram mek nangga...

p/s ; kmk pun dah macam ktk... mala jak rasa nak nukar background blog... hehehe ;P

Rai said...

ceria lah warna ni..suka...!

Bui Junaidi said...

BUI DH BAGI TERANG SIKIT WARNA PINKNYA

Bui Junaidi said...

HEADER TU SESEORANG YG BUATKAN
NNT BUI BUAT ENTRY TTG HEADER2 BUI YER
KOT2 AJU BERMINAT NK TEMPAH DGN MEREKA NNT

Bui Junaidi said...

NAK D POLAH KTK KACAK JUAK BAH..KMK TUKAR SBB DH X SERAGAM DGN WARNA BLOG..(boh ktk kecik ati k Masz..)

Cik Rose Cute said...

cantiklah bui...kombinasi warna yg menarik....cik rose suka hihihihi