Wednesday, March 7, 2012

Wordless Wednesday # 19

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


bui ambil gambar ni semasa dalam perjalanan balik kerja
ce teka gambar ni pasal apa..*__*

semalam tak bukak komputer langsung sebab line internet dekat sekolah datang sewel pastu,balik kerja kita g celebrate birthday Athirah..balik dari celebrate tu terus tidur..letih sangat semalam..huhu..

9 comments:

Kancil 8349 said...

jalan raya yang cantik...

miloais milo said...

pasal jalan
ehehehehe

Cik Kay Jue said...

gambar ni mengisahkan tentang "berhati-hati di jln raya.." tak pun "ku pulang ke rumah dengan tenang dan gembira.." tak pun "jalan-jalan sampai ke rumah.." hehe mana satu kak bui? hehe..

Anum said...

pasal apa ek.. anum nampak pemandangan yang cantik je

Munnafendy said...

terang mata tgk gmbr ni kak bui... =)

Mama Ema said...

cuaca hari itu sangat cerah

shida'R said...

tak sure la plak kak bui ni gmbar pasal ape..tp mcm gmbr dr dlm kreta..kak bui nk balik keje kot hehee ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

dah baca entry terbaru dulu.so dah tahu lori ape..hehehe..btw,nice shoot..langit nampak cantik ^_^

Cik Rose Cute said...

rupa-rupanya elak dari ba alif ba ya...hihihi