Thursday, March 22, 2012

Dapat BE Yang Ke 4 Dan Ke 5

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

BE yang tengah running

syukurlah walaupun bui tak dapat nak update selalu (dalam sehari 1 entry jer) Nuffnang sudi jugak bagi BE dekat bui..

kali ni dapat 2 sekaligus..1 dekat blog utama bui ni dan satu lagi dekat blog tutorial..alhamdulillah..*_*

BE yang telah merajuk menjadi ME

pendapatan dalam akaun pun dah boleh cash out tapi bui belum berniat nak cash out dulu sebab nak tunggu ribu-ribu barulah keluarkan..cehhhh..ribu-ribu lah sangat..hahaha

oklah tu ajer story hari ni..jangan jelessss..hehehe..TERIMA KASIH NUFFNANG..

15 comments:

olin said...

tahniah dari akak....muah..muah..muah...**_**

Anum said...

alhamdullilah sis dapat BE

Cik Rose Cute said...

Rezeki Bui...

Rai said...

wahh..seronoknya dapat BE...blog kami tak berapa nak gleme lagi nak dapat ribu ribu...

miloais milo said...

wahhh,.... bestnya !

tahniah beb!

Nazayiena said...

Tahniah Bui,kak Nurul pun blm faham gilak ngan Nuffnang tuk,tp yalah update blog pun jarang nie nak dpt be.....

IntaNBerliaN said...

wah masyuk lah lps ni :-)

oli-go said...

sampai sekarang tak reti2 lagi nak menggunakan nuffnang...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah!!!
sy punyer dh lama BE x kunjung dtg.. huhuhu

fieda said...

rezeki bui...cayalah...

Mama Ema said...

tahniah...akak dah tk pakai nuffnang..huhuhu

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kak bui..nuffnang tgh murah hati bagi be.^^

shida'R said...

tahniah sis..byk tuh..shida baru 1 je tahun ni..tu pn syukur..tgah jga lek lok tu hehee ^_^

LadyBird said...

tahniah kak :)

puanbee said...

time ada BE lah kena update selalu heheh