Monday, March 5, 2012

Cantiknya Dia

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


serius..sangat cantik Lisa Surihani dalam gambar ini..

sekarang semua orang sibuk memperkatakan perkahwinan antara Lisa dan Yusri kan...memang wedding of the year lah..almaklum artis femes ames katakan


bui pun tumpang gembira dengan perkahwinan mereka dan bui doakan semoga Lisa dan Yusri bahagia selamanya..amin..

dengar cerita pasangan ni telah berlepas ke Switzerland untuk berbulan madu..jelesssss,sebab Switzerland merupakan negara yang bui teringin sangat nak pergi..huhu

takper..nanti one day,bui akan ke sana..waima dalam mimpi saja..hahaha..

tak sabar nak tengok Lisa dan Yusri ada anak..kot2 balik honeymoon nanti Lisa terus mengandung..


psttt:entry ini memang ketinggalan 'belon'..*__*

14 comments:

Anum said...

dua2 sweet

deqla manjew said...

lisa mmg cantek...untung Yusry dpt yg cantek2 je.. hihi

Cik Muda said...

alaaa kak bui, tak pe.......... ketinggalan pun tp masih blm basi lagi crita nih...huhu~

! Belog She Alai ! said...

waa..best tengok wedding dorang...smoga cepat dapat anak..amin :D

Aishah Jahirah said...

sama cantik sama padan...semoga kekal bahagia diaorg...:)

kasihredha said...

salam bui
memang cantik lisa ni kan :)
jom kita sama2 berangan nak ke switzerland...mana tau satu flight dgn bui nanti :)

ajumohit said...

Dia mmg comel kan bui, ni tgh honeymoon bestnya

IntaNBerliaN said...

sy mmg sk mereka 2 org ni.. lisa tu cantik sungguh kan :-)

AmirFX said...

Mun ktk g Switzerland kmk mesan snowboard ngn ktk cgek.. haha.. :D

Azhafizah[フィザ] said...

memang cantik pun Lisa.harap mereka bahagia.^__^

shida'R said...

jauh tu sis hehee..^_^

Ros said...

Salam Bui,

Memang sepadan sangat depa berdua ni.....Tahniah lah....semoga kekal hingga kehujung nyawa....

fieda said...

mereka mmg secocok..comel sangat..harap kekal ke hujung nyawa..

Cik Rose Cute said...

LISA MEMANG COMEL...SERONOKKAN DIAORANG PEGI DAPAT HONEYMOON KAT SANA...SEKARANG SANA SEJUK HIHIHI TERINGAT CERITA HINDI SHAH RUKH KHAN GAN KAJOL...