Tuesday, March 20, 2012

Koleksi Header

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ini adalah antara koleksi header yang pernah bui tempah dengan mereka yang pandai buat..bui kalau bab nak buat header ni memang belum khatam lagi

kalau part edit2 blog tu,bolehlah sikit2..sebab tu kalau korang perasan bui selalu ubah itu dan ini dalam blog ni..tambahan pulak perangai buruk bui ni cepat sangat jemu dengan sesuatu

tapi azam bui memang nak belajar buat header sendiri satu hari nanti,barulah puas hati kan..hasil titik peluh sendiri (eh,eh..keluar peluh ker buat header..hahaha)

ok,jom kita tengok antara header yang bui pernah ada dan guna

1
ini hasil kreativiti Azhafizah @ Fiza
sesiapa yang berniat nak edit blog boleh suruh Cik Fiza..
dia ada tangan mejik tawww..

2
ini pulak hasil kreativiti Cikgu Naman..
tapi bui takder simpan link blog dia..huhu

3
nice kan..orang yang buat pun nice taww..
senang berurusan dengan dia
nak tau siapa?

4
header yang comel ni pulak hasil kreativiti Cik Nadia
orangnya pun comel lote

5
ceria tak..?kalerful kan
sesuai dengan orang yang membuatnya
nak tempah dengan dia
bolehlah ke blog Cik Sheda Argos

6
ini pun Cik Sheda Argos yang buat
jugak sangat nice..sekarang ni bui pakai yang ni

7
ok,header ni pulak adalah hasil kreativiti Cik Masz Sidek
orang negeri bui ni..so bila nak berbincang sangatlah mudah..hehehe

so,kalau korang semua ada berniat nak tempah header..klik saja nama2 di atas yer..

17 comments:

Anum said...

anum pun nak belajar buat sendiri
nanti sis ajar anum ek

Mama Ema said...

mereka semua sangat kreatif

Cik Rose Cute said...

ceria blog baru bui....header pun cantik2...

ajumohit said...

cantik2 sangat bui, ingatkan selama ni bui buat sendirik ehhehhehe

@ deqla manjew said...

cunnye header...deqla apa pun x reti nk buat ...haha

IntaNBerliaN said...

byknya koleksi header kak bui... :-)

a'aa sy pun perasan.. blog kak bui ni sentiasa ada pembaharuan.. :-)

Azhafizah[フィザ] said...

banyak dah koleksi header kak bui.macam macam style ada.cantik dan comel je.

miloais milo said...

iols suker header yg ada churp2 tu.... no 6....

::NureeN:: said...

nureen bab header mmg serender la x reti.. header nureen pon eb yg byk buat hehhe

Pn. Sheila@CC said...

cute miutnyet header2 bui.. suka sgt... :-))

fieda said...

yg sekarang ni ctk..

Piweet said...

cantik....Bui mcm kalau nak tempah diorg buatkan??

eVa said...

cute cute jak eyhhh. mek xpande nak benda mcm tok. men tempat jak heheh

LIA AZMAN said...

header yg skrg nih comel lah kak bui ^^

[sutera kasih] said...

kmk sik tauk ney tuju header2 lamak hehe

Izan Ishak said...

banyak koleksi header bui tu... yg skrg ni mmg cun sesangat!

Nazayiena said...

Byk juak koleksi header ko Bui....semua bagus...