Saturday, March 3, 2012

Kerja Hari Ini

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

huhu..hari sabtu pun terpaksa datang kerja sebab ada sekolah gantian hari ni..tak seronoknya sebab terpaksa bangun awal sedangkan orang lain masih lagi sedap2 tidur..huhu..tapi yang seronoknya sekolah gantian ni bui akan dapat cuti free..

sebenarnya boleh pilih antara 2..nak claim OT ataupun pilih ambik cuti..kalau claim OT banyak sangat songehnya nanti..$$$ pun tak lah masyuk mana..hehe

jadi baik bui pilih ambik cuti free..sebab apa cuti free..?cuti ni tidak ganggu cuti yang telah diperuntukkan..

muka susah hati..*__*

petang ni pulak bui akan bawak abang ke klinik gigi..dah buat appointment jam 3 petang nanti..bui nak suruh doktor cabut gigi susu dia sebab gigi betul dah keluar

sebab gigi susu tu tak tanggal jadi dia ganggu pertumbuhan gigi yang betul tu..kalau tak cabut nanti susunan gigi abang akan jadi tak cantik..

lepas g klinik gigi..kita orang ada projek lain pulak..nanti bui story yer..hehehe..*__*

14 comments:

zaty said...

tak sakit tak sakit ! hee.abg kena berani la sbb klu takut takleh jdi hero nnti. :)

[sutera kasih] said...

ohh cmya duhal kak? mun gigi susu sik mok tanggal, ngaco gigi bena tumbuh duhal...baruk kmk tauk ehh

ajumohit said...

Oho Abg nk kene cabut Gigi ye, Aju and anak2 duk Umah je, hubby mcm biasa keje waaaaa

fieda said...

bui bertugas kt sekolah ye..

Cik Kay Jue said...

wah.. kak bui memilih cuti untuk bersama keluarga.. :) nice..

Azhafizah[フィザ] said...

Takpe kerja hari ni..at least tak bosan kalau dok rumah ^__^..abg nak cabut gigi ye..jgn takut takut ye..wahh apekah yang menarik petang ni tu..hehe

Aishah Jahirah said...

cabut gigi...kecik2 dulu saya paling tkt jumpa dokte gigi.tu pasal gigi xcntk.huhuuu

! Belog She Alai ! said...

Hehehehe..aoklah...kena jaga gigi dari kecik gik nak...

AmirFX said...

Waaa... Kmk nang gelik nar mun nak pergi jumpa doktor gigi.. Makin2 mun nak pergi cabut ya...

Cik Rose Cute said...

tak per....keja...maju keja untuk masa depan bui....

chocolate.aholic said...

hehe cian dia,takut2 ye nk kena cabut...

LadyBird said...

oh ye ke kak..
kene cabut semua gigi susu?
nanti rongaklah kak..

Bui Junaidi said...

HA,AH..TP BUI BUKAN CIKGU..BUI TUKANG KEBUN JER..HEHEHE

Bui Junaidi said...

CABUT SATU JER LADY..KALAU CABUT SEMUA,MMG RONGAKLAH ABANG..HAHAHAHA