Friday, March 16, 2012

Buat Pertama Kalinya

buat pertama kalinya sejak bui kerja di sini (1 tahun lebih)..bui terlupa nak bawak netbook comel bui tu..dah sampai kat sekolah baru perasan bui tak bawak beg netbook bui

bagi yang nak tahu bui hanya mampu beli netbook jer yer..comel dan biru warnanya..brand pulak Toshiba..

masa bui beli dulukan (April 2011) harga masa tu Rm1499..sekaliii bila bui tengok harga sekarang cuma Rm999 jer..memang jauh sangat turun

jadi..hari ni hanya boleh update guna phone jer..huhu..blogwalking memang bui tak pandai kalau guna phone ni..

oh,ya..bila dah ubah blog macam ni kan terasa diriku ini muda remaja pulak..hihihi..takper..nanti kalau dah boring bui ubah lagi..

Published with Blogger-droid v2.0.3

24 comments:

Aishah Jahirah said...

kak bui....berubah wajah lagi blog kak bui....
hehee saya pun guna netbook,senang nak usung letak dlm beg sandang je pn blh...banyak turun harga dia ye.

@ deqla manjew said...

amboiii makin cantek blog kak bui... kak bui camne eh nk buat kotak komen trs ada kat bwh entry mcm kak nui punye ni...?? sng cket x yah bukak tetingkap dah.. :)

Anum said...

caya la sis
muda remaja gitu :)

Mama Ema said...

nanti boleh update bagai netbook tu kan..

kakcik said...

Hp Cokia kakcik, kakcik hanya pandai guna untuk melawat blog (kadang2 boleh komen), tapi nak buat catatan memang tak boleh. :(

shida'R said...

kak bui seyes comel blog kak..wane pink nih lbh mnarik dr sblum ni..baru ssuai digabungkn dgn biru..hehe..sweeett :)

::NureeN:: said...

dok rasa dh ambik kot tue yg bleh terlupa...
nureen klau lappy x pernah lupa lg tp yg pernah lupa wallet & hanphone, mmg kena payah blk la ambik

Azhafizah[フィザ] said...

banyak fikir sampai terlupa kot kak bui..hihi..normal lah tu..okay je blog kak bui skang ni..ceria je.^__^

miloais milo said...

makin cun blog uols ni!
iols suker... terang aje mata memandang

Bui Junaidi said...

NETBOOK KAN KECIK DAN RINGAN JER JADI MMG BOLEH USUNG KE MANA2 SESUKA HATI..*_*

Bui Junaidi said...

CANTIK?..TERIMA KASIH BYK2..*_*

TTG KOTAK KOMEN TU APA KATA DEQLA TRY BUAT IKUT TUTORIAL NI
http://www.anastasyea.com/2012/01/aktifkan-threaded-comments-pada-custom.html

Bui Junaidi said...

JIWA MUDA REMAJA WPUN DH TUA..HAHAHA

Bui Junaidi said...

TAK FHM APA YG MAMA EMA MAKSUDKAN NI..*_*

Bui Junaidi said...

COKIA?
BRAND BARU KER

BLOGWALKING GUNA PHONE MMG ADA SUSAH SKET..HUHU

Bui Junaidi said...

MMG COMEL TP TERASA MCM KURENG SESUAI DGN JIWA KAK BUI

Bui Junaidi said...

AGAKNYA LAH..*_*

Bui Junaidi said...

CERIA YER..URMMMM,BAGUS JUGAK TU

Bui Junaidi said...

CUN?ORITE,I LOIKEEE..HEHEHE

LadyBird said...

salam akak.. cantiknye blog akak.. akak pandai ubah2 ek.. lady jeles.. lady x reti ubah2.. huhuhu..

fieda said...

makin cantik rasanya blog bui ni..tgk header tu..awww..terpikat..

Pn. Sheila@CC said...

em.. netbook senang bw ke mana kan...

Terbelog said...

nak pakai hp
tp x puas la

wan nurul hezrina said...

zaman skang serba canggih..nak try gak buat comment cenggini.senang nak balas kunjungan..tq bg link=)

Cik Rose Cute said...

hihihi...blog nie memang ceria la bui....sesuai untuk muda remaja...tapi tak per awet muda...