Friday, March 23, 2012

Lawatan Ke Kampung Budaya Sarawak (Gambar)

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sila jangan muntah hijau yer sebab entry ini banyak sungguh gambar..kalau guna berokband mungkin agak tercungap2 jugak nak loading gambar2 ni nanti..

tapi bagi yang line internet nya laju,jom layan gambar2 ini..zassss














perasan cun..hahaha

banyak lagi gambar2 sebenarnya tapi takkan nak letak semua..nanti juling pulak biji mata korang..hehehe..gambar yang last tu (gambar bui ler) bui suka sebab bui ni kan orang Melayu jadi wajiblah bergambar di hadapan rumah Melayu..cehhhh

oh,ya..yang baju biru tu Sheila adik bui,yang baju merah tu hubby dia Fuad..hubby bui tak ikut sama hari tu sebab dia ada kerja..kalau dia ada sekali lagi best..*_*..budak kecik cinonet 2 orang tu korang kenalkan..anak2 bui lah (Firhan & Filzah)

nak tahu maklumat lanjut tentang Kampung Budaya Sarawak tak?

13 comments:

faridah nazurah said...

Hehe nasib baik kat tempat keje ni dorang guna unifi..

Wahhh bestnya pegi sarawak. Xpernah pegi lagi. Sabah pernah la

Cik Rose Cute said...

seronoknya....bui slim jer hihihi

Anum said...

seronoknya sis
nak ole2.. (kek lapis)

miloais milo said...

seriously - menarik sangat tempat dalam gambar2 tu semua...
wish - one day nak pegi sana....

Masz Sidek said...

dah lamak kmk sik g kampung budaya... mun g picnik kat santubong mala jak melimpas... paling last kmk pergi sia waktu sekolah dolok... bertaun dah... hehehehe

Azhafizah[フィザ] said...

gambar cantik cantik.best sangat kalau jalan jalan dgn family.^__^

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer.. CKJ baru ke sabah je sempat.. huhu..

Fid"s said...

cantik gambar rumah

Nazayiena said...

blum pernah gik kmk pegi kpg budaya swak tuk,brapa dah byrn msknya kinek tukkah?

Bui Junaidi said...

KMK X PASTI JUAK KOH,SBB REYA KMK PERGI FREE AJAK..HEHEHE
TP RASANYA DLM RM30++ ADA KALI

shida'R said...

syoknya jalan kak bui :) shida setakat ni xbksmpatan pn..huhuh

LIA AZMAN said...

best nyer jenjalan kak bui.. lama dah dok plan nak p srawak. haih. asik ttangguh aje. hehe.

Aishah Jahirah said...

jauh nak pi tempat ni kak bui....hehee...