Sunday, March 25, 2012

My Bloody Valentine

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ 

pinjam Google..seksi you..hehe


ada yang kenal dengan Tata Young tak..?kalau nak tahu Tata Young ni penyanyi dari Thailand..lagu 'My Bloody Valentine' adalah salah satu lagu yang popular nyanyian dia


lagu ni bukan lagu baru,tapi bui sangat suka dengar..sampaikan ada sekali tu letak dalam blog..tapi dah remove dah sebab letak lagu ni boleh buatkan orang tak suka nak g blog kita..


tapi sebab suka punya pasal,bui letak jugak dalam entry..
hehehe..jom layan tapi dekat you tube yer..




ni pulak lirik lagu My Bloody Valentine
Love my love my
I still love my

My valentine running rings around me
Hanging by a thread but we're loosening , loosening
The sparks were flyin' not the type that we need
Bringing a fire that is burning me , burning me

(I know) Nobody said that it'd be easy
(My heart) That we could find a way ,make a way
(But you don't) You don't prioritize me

How'm I s'posed to believe yours games will ever change ,ever change

/CHORUS/

It's such a dirty mess imperfect at it's best
But it's my love ,my love ,my bloody valentine
Sometimes i wanna leave but then I watch you next to me
My love ,my love ,my bloody valentine
Maybe I should but still i just can't walk away
Try to convince me once again that I should stay
Through all the brokenness this bleeding heart must confess
I love my love my bloody valentine

Love my love my
I still love my (bloody valentine)

I opene doors but you close them on me
I'm compromising won't you show the same ,help the change
You're phone is ringing it says shorty ,so tell me
What's her name ,how'd she get your number?
Don't try to be playin' me
(Cuz i'll know) Before you even say anything
(But I hope) You wouldn't lie to me ,don't lie to me
You know that we've been here before
Oh don't patronize ,don't feed me lines
Just change your ways yeah make it right

kalau malas nak dengar hari ni,dengarlah pulak esok2 yer..*_*..jap lagi bui nak pergi hospital melawat adik ipar bui yang beranak malam tadi..bui dapat anak buah baru taww..


dalam tahun ni bui akan dapat 2 orang anak buah sekali gus,tapi malam tadi yang sorang dah keluar..yang seorang tengah tunggu hari..



11 comments:

are_lin@yu said...

Selamat pergi hospital..hehe
.tahniah ya dapat ank saudara baru..;-)

Cik Rose Cute said...

Orang Thailand la nie...cantik...

Azhafizah[フィザ] said...

Nanti fiza dgr lagunye..tahniah kak bui dapat anak buah baru..

Cik Rose Cute said...

dah tengok kat youtube..best jugak lagunya...

cik najihah said...

cite bloody valentine ngeri gilos huhu

yana lyana said...

tahniah dapat anak buah baru :)

aRa ❤ aFiq™ said...

tata young.. mcm pnh dgr.. nanti dgr lagu ni.. hehe

AmirFX said...

Tahniah untuk adik ipar ktk.. Kmk bok first time dgr lagu ya...

ajumohit said...

Nnti nak carilah lagu ni, mesti best ni

Masz Sidek said...

lamak dah kmk sik dengar lagu nya kak...
last lagu nya nak di tauk kmk pun cinderella...

Nazayiena said...

Tahniah Bui dpt anak buah baru....