Thursday, March 15, 2012

Macam Kembar Jer Dia Orang Ni

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

pinjam Google

sapa lagi encem..?kekeke..macam tak percaya jer bila tengok gambar ni kan..kalau dekat gelanggang bukan main lagi..dah macam musuh ketat pun ada

sekaliii,dekat luar gelanggang,ambik gambar dah serupa kembar pulak..baguslah macam ni Lin Dan dan Datuk Lee Chong Wei yer..

biarpun bermusuh di gelanggang,di luar gelanggang tetap kawan..semangat kesukanan macam ni wajar dicontohi..hihihi

kot2..ini semua lakonan semata2..?who knowss...uppsss,berprasangka baik bui..

18 comments:

ajumohit said...

aah kalau tgk sekali imbas mcm seiras kan, bui bestnya datang sini mesti ramai pengunjung blog bui, berapa average UV klik sehari bui? boleh wat next entry tau hehehe,,kalau ade BE mesti masyuk kan bui

Anum said...

di luar permainan tetap kawan

IntaNBerliaN said...

sk tgk mereka ber2 berlawan.. best ;-)

LadyBird said...

betul kak.. sangat2 setuju.. berlawan hanya dalam sukan, di luar gelanggan shbt baik :D

::NureeN:: said...

kwn tetap kwn kan, tp bila bertempur dh jd lawan hehhee...
katanya baru2 lee cong wei kalah sbb sakit bahu ek?

Mama Ema said...

hansom gak lin dan tu yer...hehehe

Cik Kay Jue said...

wah.. bestnya ada kawan macam ni. sama2 berjuang. bersaingan yang sihat.. :)

oli-go said...

hahhahahaha...lindan hensem tapi lagi suke kat chone wei sebab die orang malaysia...

Masz Sidek said...

heheh... dekat nak serupa jak ...

Azhafizah[フィザ] said...

betul betul baik dorang ni..semangat kesukanan tu penting.cayalah!

Bui Junaidi said...

UV SEHARI..?
ADALAH JUGAK AJU
RATUS2 JER..HEHE

HA,AH..KALAU ADA BE MMG LAJU JER NAIK $$$..
TU YG SYG NUFFNANG LEBIH NI (mintak2 Nuffnang baca..hahaha)

Bui Junaidi said...

DIA TARIK DIRI SBB KECEDERAAN BAHU

miloais milo said...

world class player!

fieda said...

mereka profesional la..lawan hanya di gelanggang tp luar gelanggang kawan..bagus kan..oh ye..header dh berubah nmpk..cantik jgk..bui edit sendiri ke..?

Cik Rose Cute said...

mestilah Lindan hihihi semangat kesukanan betul diaorang...Cantik header baru bui...

AmirFX said...

Salunya Lin Dan tok jarang nak jumpa.. Chong Wei salu kmk temu main d Stapok sia.. Mun celen kmk nang tauk kalah... haha.. Sidak duak the best la..

shida'R said...

suke mereka bdua..kalo game final single mst dorg bdua akn btemu..bgai xdpt dpisahkn hehe ^_^

Cik Muda said...

cntik templete baru kak bui...~