Monday, March 19, 2012

Selamat Hari Isnin

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

monday blues hari ni..almaklum terpaksa kembali ke sekolah setelah seminggu bercuti..nak bangun pagi tadi pun sangatlah liat..akibatnya bui sampai ke sekolah lambat 10 minit..(padan muka aku)

jumaat lepas bui terlupa nak bawak netbook comel bui..jadi dapat update guna phone jer..nak blogwalking pun tak boleh..tapi demi korang,malam tu bui luangkan masa jugak membalas kunjungan..lepas blogwalking baru boleh tidur dengan senang hati..*_*

hari sabtu pulak jadual bui penuh dari pukul 7 pagi sampai 10 malam..nak tahu bui g kemana hari tu..?
7.30 pagi - 12.30 tengah hari  >>>  SERIKIN 
1.30 petang - 5.00 petang  >>>  KAMPUNG BUDAYA SARAWAK
6.00 petang - 8.30 malam  >>>  MAIN BOWLING
balik dari main bowling tu,memang letih tahap gaban..mandi dulu lepas tu terus tidur..anak2 bui lagilah,memang tak mandi terus landing atas tilam..hubby bui tak ikut hari tu sebab dia ada program penempatan pekerjaan..

paling best adalah masa kami melawat ke Kampung Budaya Sarawak tu..kalau nak tahu walaupun bui orang Kuching tapi ini adalah kali pertama bui menjejakkan kaki ke situ..banyak jugaklah bui ambil gambar..insyaallah nanti bui letak dalam blog yer..

10 comments:

sHi Ma said...

rajinnya kak bui tukar2 background n header blog...

salam hari isnin...

ajumohit said...

wahh busy ye today selepas semggu bercuti....no blues okeh ngeee

IntaNBerliaN said...

bila dah lama cuti.. mulalah mls nak keje balik kna.. rs cam nk sambung cuti..hihii

Rai said...

kami pun sampai lambat hari ni.. padahal bukan cikgu pun..hehehe..

miloais milo said...

best lah gi main bowling....
iols hujung minggu biasa lah - masih lagi bz ke hospital...

Mama Ema said...

masa akak bercuti ke Kuching..dua tempat di atas kak tak pergi..huhuhu

wan nurul hezrina said...

selamat bertugas=)semoga hepi2 sokmo.selamat ari senin gak

::NureeN:: said...

dh lama main bowling... terjah pas bersalin la kot hehee

Bui Junaidi said...

KENAPA TAK PERGI..RUGINYA..
NEXT TIME DTG SARAWAK,JGN TAK PERGI YER

Cik Rose Cute said...

Teringin nak main bowling tapi tak tahu bila hihihi...Dulu selalu main bow gan abang cik rose...sekarang susah sikit sebab ada anak-anak...bila nak pi sana...