Tuesday, April 3, 2012

Malas + Takder Mood

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


adoyaiii..tak tau lah kenapa bui malas sangat nak update blog 2,3 hari ni..ni yang dikatakan mood betul2 dah ke laut

bukan ke lautan china selatan lagi dah ni,dah ke lautan pasifik nun agaknya

ahad lepas hubby ada pertandingan bowling..boleh pulak kalah 2 pin jer..agaknya inilah penyebabnya mood tak tau g mana kot..apa kaitan mood bui dengan kekalahan hubby pun bui tak pasti..hahaha

tapi memang serius,seseriusnya memang mood nak berblogging takder langsung ni..nak update pun malas,apatah lagi nak berblogwalking

harap2 keadaan ni tak berpanjangan lah..kalau still jugak macam ni,maunya bui tutup blog ajer habis cerita.......

sebab memang masih dalam ketidakadaan mood,entry pendek jer..babaiiiiiiiiiiiii

tunggu dapat hidayah,baru bui update lagi..huhuhu...


23 comments:

Wanita Collection said...

haha..biasa lh tu kak bui..sya pun kekadag mls nk upadte..huhu..
btw dh follow :D
dari sepit sini gak :)

are_lin@yu said...

hehe cpat2 cari mood akak nati xdapat ayu baca entry..;-)

kakcik said...

Perasaan yang sama pasti pernah mengahntui mana2 blogger termasuklah kakcik senfiri. :(

Cik Rose Cute said...

hihihi...biasalah bui...cik rose pun kadang2 mood pun kurang nak berblog...

miloais milo said...

kadang2 iols pun macam ni gak bui...
nak plak kalo lepas hujung minggu atau bercuti panjang....

wan nurul hezrina said...

eeii nurulpun samalah.asallah rasa malas sangat.moodpun non ado!

charmyiex said...

kenak camya indah?? ilek2..join BW la mun xda mood..

Masz Sidek said...

hehehe.... jauh tuju mood ktk kak... nak kelaut pasifik....
relek lok puas2... pasya kumpul balit mood ya... ;p

Azhafizah[フィザ] said...

perkara biasa tu kak bui.kdg2 pun rasa camtu gak..semoga cepat cepat dapat idea ye..pasni leh update lajulaju je..eh,tu kucing kak bui ke?comel bebeno..

[sutera kasih] said...

mbak ilek kak bui..kdg2 pandey ilang moood blogging ya..kelak dtg gik ya :)

ajumohit said...

mari2 mood marilah ke mari kekekekke

MamaEma said...

bui kena rehat dulu..baru datangnya idea

deno said...

nape xde mood nie... comel pulak deno tengok kucing nie.. hehe :)

Muhammad Izuan said...

orait la tu. xda mood masih update...

cik najihah said...

x pe..tunggu dah ade idea & mood baru update :)

AmirFX said...

Hari sejuk gilak kali nak?! haha..

IntaNBerliaN said...

saya pun mood malas jugak tp msh blh kawallah.. akan tunngu kak bui dapat hidayah..hihii

cik pip said...

hai kak bui.rsa ye cm dah komen..hehe..nk minta kak bui buat tutor ni lah..blh x?
http://sepitsini.blogspot.com/2012/04/sape-thu-buat-ni.html

TQ :D

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH YER SUDI MEMOLLOW..*_*

Bui Junaidi said...

KUCING PINJAM DARI GOOGLE JER TU..

Bui Junaidi said...

KALI JUAK MIR..HAHAHAHA

Bui Junaidi said...

NANTI KAK BUI USAHAKAN YER

shida'R said...

huhu..patut jrg nmpak kak bui aktif huhu...moga cepat2 ade mood yer kak bui..