Monday, April 23, 2012

Ada Rasa Bimbang Dalam Hati

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


selamat hari isnin semua..apa khabar korang hari ni?harap2 korang semua sihat2 saja k..bui pun sihat dan bersemangat datang ke sekolah hari ni..

walaupun agak lewat balik rumah semalam,(akibat main bowling 6 game) tapi syukurlah badan bui pagi tadi taklah letih sangat..nak bangun pagi pun tak liat..

tapi entah kenapa malam tadi mata tak boleh nak lelap..dada pun asyik dup dap,dup dap saja..landing atas katil pukul 11.30 malam macam tu tapi rasanya bui betul2 tidur pukul 2 pagi

mungkin bui terlalu fikirkan sesuatu agaknya..sesuatu yang bui sangat tak nak ia berlaku..huhu..kalaupun sesuatu tu benar2 berlaku..bui tak akan berdaya untuk menolaknya..

oh,ya..hari perlaksanaan projek semakin hampir..sungguh tak sabar rasa dihati ini..cehhhh..hahahaha

rasa sedikit terpinga2 pagi tadi bila bukak blog,semua dah berubah..macam orang sesat jalan cari itu dan cari ini...(apa yang itu ini,korang faham sendirilah yer..hehehe)

**baru dapat update sebab line internet dekat sekolah buat hal lagi**

16 comments:

Anum said...

jgn terlalu fikirkan sis

syiela said...

amboi Bui sampai 6 game tu.. best! lepas geram ke..hehehehe

syiela pun sama pening je.. semua tak kena.. hehehhe dah biasa nanti ok la tu

Masz Sidek said...

hehehe... tukar balik ke lamak kak...

p/s ; sedihnya juak muka pusak ya... ;'(

IntaNBerliaN said...

haaa tu la kak bui.. sy pun terkial2 guna interface baru tp lps tu saya tukar semula..hihii.. tukar, sy tekan yang gambo mcm skru tu..

kasihredha said...

akak kalau nak period...selalu mcm tu.

comey le kucing kat atas tu

Munnafendy said...

ape kak bui fikir agaknya tu ye?

miloais milo said...

beb - iols tak paham apa yg itu ini tu.... :o

cik najihah said...

ape la yg die risaukan tu hihi..

AmirFX said...

Sama kes kedak kmk juak ritok tek.. Tang ada jak pandey sik betul inda polah keja...

Bui Junaidi said...

MUNGKIN JUGAK KAK..SBB HUJUNG BULAN MCM NI MMG DAH DEKAT HARI BUI NAK PERIOD

Aju Mohit said...

Kami pon debar mmbacanya bui hihi, Aju dh lama Guna interface Baru ni, xpe nnti bui terror la tu hihi

Azhafizah[フィザ] said...

usah difikirkan sangat kak bui..fikirkan apa yang penting nak dibuat dulu.^_^

MamaEma said...

akak pun seperti intaNBerlian tu..

Rai said...

kadang2 kita fikir sangat2 something tu buat kita hilang fokus pada perkara yang lebih penting.. so tarik nafas panjang supaya lebih tenang..

Nazayiena said...

Hari ya kmk buka blog pun dah interface baru,kmk tukar balit ke lamak...

Izan Ishak said...

ramai yg pening kepala ngan interface blogger yg baru tu... lebih selesa dgn yg lama sbb dah biasa kan.