Tuesday, April 10, 2012

BE Yang Super Sedap..eh?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ngeee..nak sinyummmm lebar pagi ni,boleh tak..?

pagi ni bukak akaun Nuffnang,saja nak tengok duit yang ribu-ribu tu bertambah ke tidak (amaran,yang ribu2 tu sila jangan percaya..hahaha)

BE ke 6 untuk tahun 2012

dan alhamdulillah ada lagi BE baru yang Nuffnang bagi dekat blog bui ni..kali ni BE tentang aiskrim Magnum yang sedap dan lazat tu..

teringat lagi masa bui kerja kilang dulu,kalau lepas gaji mesti bui suka beli aiskrim Magnum ni,lagi2 perisa Almond tu..sedap sangat..kalau makan memang tak toleh kiri kanan,laju jer habis..hihihi

tengok..super sedap dan menggoda kan

masa tu (sekitar tahun 2007) harga aiskrim Magnum ni dalam Rm3 jer..tapi last sekali bui beli minggu lepas harga dah naik jadi Rm4.50..fuyoooo

tapi sedap punya pasal,bui redha dan pasrah seadanya..cehhhhh

sekarang dah ada 3 perisa aiskrim ni..tapi dihati bui tetap suka perisa Almond tu


kalau nak tahu lebih lanjut pasal aiskrim yang super lazat ni,korang kliklah iklan yang muncul di blog bui nanti yer dan dengan klik itu akan membawa korang semua ke dunia kelazatan Magnum..cehhhh..hahaha

last but not least..TERIMA KASIH NUFFNANG..

20 comments:

Anum said...

Bestnya dpt BE lagi
aiskrim .. nyum2

Masz Sidek said...

wah makin bertambah be ktk....
kmk jarang makan magnum ya... hehehe...
mun hari panas2 nang best makan ya... ;)

syiela said...

moga be kali ni bernilai ribu riban... hehehhe cayalah Bui

**syiela dapat gak Be tapi bernilai sen2 je... sebab lama tak jenguk blog :)

Aju Mohit said...

tahniah bui, nak jugak BE huhuhuu, dah lama tak ber be

are_lin@yu said...

mcm mn nk dpt b.e yer kak??ayu tak pernah bertambah pun..hehe

cheqna said...

kenapa cheqna tak pernah dapat BE erk?
hehehehe
bajet blog cheqna ramai yang datang la ni
hehehe
salam singgah ye =)

Rai Ourkizuna said...

saya suka jugak magnum! tapi anak anak lebih suka cornetto..bagusla sebab murah sikit.. haha..

Azhafizah[フィザ] said...

wahhh magnum yang memang superb sedap tu.congrate kak bui dapat BE lagi.^_^

faridah nazurah said...

jeles la!!! nak BE eskrem gak.. haha

fieda said...

mmg sedap tak terkata la magnum ni..tiada tandingannnya..

::NureeN:: said...

magnum yg baru belum mkn lg la.. sedap x yerr... betoi2 dlu rm3 ja.. skrg dh 4 lebih huhuu

[sutera kasih] said...

mahal eskrim ya ehh...sikmok kmk beli hehe

Ahmad Syuxer said...

alhamdulillah..ke 6..memang superb rezeki untuk akak bui..

saya masih menanti be untuk tahun ini, tak kungjung tiba hehe..tahniah untuk akak bui..semoga be ni lama

IntaNBerliaN said...

samalah... sy pun ada BE magnum.. :-)

Nazayiena said...

Tahniah Bui dpt BE ke 6 dlm thn tuk...

ciksukaberangan said...

magnum yang sedap! :D

shida'R said...

tahniah sis..1stime dptkan BE yg superb sedapp nih ekekkee :P

Bui Junaidi said...

KAK BUI HARI TU HTR TIKET KEPADA NUFFNANG BARULAH BYK BE MASUK..

NAK TAU TIKET TU APA,KLIK JER NUFFNANG DEKAT MENU BAWAH HEADER KAK BUI NI,BYK CERITA PASAL NUFFNANG DEKAT SITU..*_*

Bui Junaidi said...

BLOG KAK BUI TIDAKLAH RAMAI SANGAT YG DATANG..HEHEHE..TAPI KITA KENA RAJIN BERHUBUNG DGN PIHAK NUFFNANG SUPAYA DIA ORG SEDAR YG BLOG KITA NI WUJUD..

mursyid diey said...

wah...tanhiah dapat lg BE..hehe...blog saya baru dpt semula setelah dimadukan dgn advertlets hari tu..penat memujuk nuff...nasib baik sebab PR naik, jadi, tak sampai 24 jam, trus dpt BE.. :-)

www.dzuandiey.com